Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon kívánom a párom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom a párom, hogy vegyem rá? Sokat dolgozik és fáradt, de én már nem bírom ki! Szexi fehérnemű segíthet?

Figyelt kérdés
Tudom meleg van és fáradt, egész nap dolgozik, és esténként már nincs rám energiája, alig szexeltünk az elmúlt hetekben :/ de én már nagyon vágyom rá. Tegnap is vágytam már rá nagyon, de hazajött és elaludt, ma viszont nem hagyom már magam! Mit vegyek fel hogy leteperjen? Egy csipkés szett, combfix és magassarkú, vagy egy babydoll és combfix lenne a jobb választás?:) van egy nagyon szexi harisnyaruhám is, puncinál nyitott :D de ahhoz most kicsit meleg van azért..

2017. aug. 3. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10# igen, te biztosan igazi férfi vagy...
2017. aug. 3. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Igaza van az egyik valaszolonak, masszirozd (mindenhol ;)) lazitsd el, ereztesd h nincsenek elvarasaid, majd lagyan kezd el kezzel es szajjal kenyeztetni :) az en baratom ha faradt is ennek nem tud ellenallni. Hajra kislany!;)
2017. aug. 4. 00:36
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Azt kellene, hogy felveszel egy köntöst, alatta semmi és az ölébe ülsz, és mondjuk a fülébe csókolsz néhányat. Amikor felfedezi a hadi tervet, rögtön 12 órát mutat az óra!

Vagy éppen otthon az új cipődben sétálsz, hogy egy kicsit táguljon, és megkéred, hogy masszírozza meg a lábad és nem baj, ha egy kicsit meg is puszilgatja. Azután pedig bele lehet ülni.

Vagy egy kicsit elkezded puszilgatni a farkát és "véletlenül" hagyod, hogy a szádba élvezzen el.

Utána olyan fickós lesz, hogy a következőt a punciba akarja engedni.

Remélem, nem voltam túl közönséges.

40f

2017. aug. 4. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem úgy gerjesztett be a párom, hogy az ágyban mellém feküdt, simogatta a fenekem és puszilgatta a nyakam, ez mindig hatásos volt. Aztán egy éjszaka annyira fáradt voltam, hogy azt találtam mondani neki, hogy ne zaklasson. Hagyott aludni. Azóta már sokszor megbántam, mert a párom attól a perctől kezdve sosem kezdeményez, pedig szerettem, amikor még olyan bújós kis cica természete volt.

Azóta otthagytam a munkahelyem, és közös vállalkozást indítottunk, így bármikor összeolvadhatunk, akár még nap közben is. :)

2017. aug. 4. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!