Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a párom, hogy vegyem rá? Sokat dolgozik és fáradt, de én már nem bírom ki! Szexi fehérnemű segíthet?
Azt kellene, hogy felveszel egy köntöst, alatta semmi és az ölébe ülsz, és mondjuk a fülébe csókolsz néhányat. Amikor felfedezi a hadi tervet, rögtön 12 órát mutat az óra!
Vagy éppen otthon az új cipődben sétálsz, hogy egy kicsit táguljon, és megkéred, hogy masszírozza meg a lábad és nem baj, ha egy kicsit meg is puszilgatja. Azután pedig bele lehet ülni.
Vagy egy kicsit elkezded puszilgatni a farkát és "véletlenül" hagyod, hogy a szádba élvezzen el.
Utána olyan fickós lesz, hogy a következőt a punciba akarja engedni.
Remélem, nem voltam túl közönséges.
40f
Engem úgy gerjesztett be a párom, hogy az ágyban mellém feküdt, simogatta a fenekem és puszilgatta a nyakam, ez mindig hatásos volt. Aztán egy éjszaka annyira fáradt voltam, hogy azt találtam mondani neki, hogy ne zaklasson. Hagyott aludni. Azóta már sokszor megbántam, mert a párom attól a perctől kezdve sosem kezdeményez, pedig szerettem, amikor még olyan bújós kis cica természete volt.
Azóta otthagytam a munkahelyem, és közös vállalkozást indítottunk, így bármikor összeolvadhatunk, akár még nap közben is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!