Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha nagyon megkívántok egy férfit, mit éreztek pontosan? Milyen gondolatok, érzések törnek elő?
Illetve milyenek vagytok, hogy viselkedtek, ha a nektek nagyon tetsző férfi társaságában vagytok? Hogyan lehet ezt biztosan észrevenni?
Például konditermi edzés közben, ha csak ketten vagyunk egy helységben, én és a lány, akkor honnan veszem észre hogy tetszek neki?
És más esetben? Vonaton utazva, stb...
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! /F
Nem vagyok csaj de ahogy kiveszem te félsz a csajoktól.
Az érdekel hogy lehetsz 100% ban biztos hogy bejössz a lánynak.
Sehogy menj oda és megtudod, beszélgess vele stb....
Ha csak bámulod és nem lépsz még ha "bizsereg" is rád el fog múlni ha puhapö.s vagy.
Hogy mit érzek azt nagyjából el tudom mondani, de hogy ki hogy viselkedik az személyiség és szituáció függő.
Speciel nekem liftezik a gyomrom, olyan, mint a hullámvasúton, nagy levegőket veszek. Ha ismerem valamennyire az illetőt, vagy látszik, hogy tetszem neki, van kedvem ismerkedni, akkor gyakran ránézek, beszélgetés közben megérintem, nevetek a viccein, a közelében vagyok stb.
Ha nem ismerem az illetőt, akkor zavarban vagyok, nem vagyok flörtölős, elkapom a tekintetem, ha rám néz, de azért oda-oda pillantok. Nem akarom hogy úgy tűnjön flörtölök, de szeretném, hogy észrevegyen, így a közelében vagyok, kihúzom magam, próbálok vidámnak tűnni, és reménykedem, hogy odajön. Persze sosem szoktak, de a remény hal meg utoljára :D
Most azonnal rá akarok ülni a farkára és élvezésig lovagolni rajta.
Vagy...
Bepucsítani neki kutyapózban és hagyni azt csináljon velem, amit akar.
Bizsergek alul:))
Meg elkezdem harapni az ajkaimat, sóhajtozok.
Néha még picit kelletem is magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!