Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha nagyon megkívántok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha nagyon megkívántok egy férfit, mit éreztek pontosan? Milyen gondolatok, érzések törnek elő?

Figyelt kérdés

Illetve milyenek vagytok, hogy viselkedtek, ha a nektek nagyon tetsző férfi társaságában vagytok? Hogyan lehet ezt biztosan észrevenni?

Például konditermi edzés közben, ha csak ketten vagyunk egy helységben, én és a lány, akkor honnan veszem észre hogy tetszek neki?

És más esetben? Vonaton utazva, stb...

Köszönöm szépen előre is a válaszokat! /F

2017. aug. 3. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Elkezdnek bizseregni:)
2017. aug. 3. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Vonaton szemezgetve veled.... tapasztalat, többel is...
2017. aug. 3. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok csaj de ahogy kiveszem te félsz a csajoktól.

Az érdekel hogy lehetsz 100% ban biztos hogy bejössz a lánynak.

Sehogy menj oda és megtudod, beszélgess vele stb....

Ha csak bámulod és nem lépsz még ha "bizsereg" is rád el fog múlni ha puhapö.s vagy.

2017. aug. 3. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy mit érzek azt nagyjából el tudom mondani, de hogy ki hogy viselkedik az személyiség és szituáció függő.

Speciel nekem liftezik a gyomrom, olyan, mint a hullámvasúton, nagy levegőket veszek. Ha ismerem valamennyire az illetőt, vagy látszik, hogy tetszem neki, van kedvem ismerkedni, akkor gyakran ránézek, beszélgetés közben megérintem, nevetek a viccein, a közelében vagyok stb.

Ha nem ismerem az illetőt, akkor zavarban vagyok, nem vagyok flörtölős, elkapom a tekintetem, ha rám néz, de azért oda-oda pillantok. Nem akarom hogy úgy tűnjön flörtölök, de szeretném, hogy észrevegyen, így a közelében vagyok, kihúzom magam, próbálok vidámnak tűnni, és reménykedem, hogy odajön. Persze sosem szoktak, de a remény hal meg utoljára :D

2017. aug. 3. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Most azonnal rá akarok ülni a farkára és élvezésig lovagolni rajta.

Vagy...

Bepucsítani neki kutyapózban és hagyni azt csináljon velem, amit akar.

2017. aug. 3. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Bizsergek alul:))

Meg elkezdem harapni az ajkaimat, sóhajtozok.

Néha még picit kelletem is magam.

2017. aug. 3. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!