Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit tesztek ha van barátnőtök de nagyon
megkívántok valakit?
Figyelt kérdés
Nincs gond a kapcsolatban, heti 4-6 szex is van, de van olyan nő akivel viszonylag sűrűn találkozom, semmit nem érzek iránta, de tudva hogy könnyen összejöhetne nehéz ellenállni
Hogy lehet ezt csillapítani, hogy ne csaljam meg a barátnőmet?
nekem ez baromi egyszerű, mert ha nincs barátnőm akkor sem tudok random lánnyal dugni, mert nekem érzelem, kapcsolat kell hozzá, persze ez fejben dől el, de nem is harcolok ez ellen...
szerintem ne csinálj hülyeséget...ha mást akarsz inkább szakíts, ne tegyél ilyet...
24F
2017. febr. 28. 20:25
2/13 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok mint az 1#-es kommentelő.Ha nem bírod akkor szakíts és szabad a pálya.Fő a tisztesség és a korrektség.
2017. febr. 28. 20:26
3/13 anonim válasza:
Semmit. Én meleg vagyok.
2017. febr. 28. 20:26
4/13 anonim válasza:
Ha már más után vágyódsz, akkor nincs értelme a kapcsolatban. Csak sokan ilyenkor kényelemből nem szakítanak, hanem félrelépnek. Ne nyomd el ezeket a vágyakat, mert előbb-utóbb úrrá lesznek rajtad. Szakíts és szabad a pálya, ahogy már írták.
2017. febr. 28. 20:28
5/13 anonim válasza:
Én is beállok a sorba. Én nem úgy gondolkodom, hogy ránézek egy csinos lányra, és azt mondom, hogy hú de megbsznám. Nem, csak megállapítom, hogy csinos lány. Nekem férfiként kell érzelem a szexhez, azok a lányok lesznek szexuálisan ellenállhatatlanok, akiknek a belső tulajdonságaikat is szeretem. Ha meg lenne barátnőm, akkor totál off lenne egy másik lányt, hisz nem akarnám megszeretni. Vonzódni vonzódnék hozzá, de szerelmes kétlem, hogy szerelmes lennék bele. Ha meg igen, akkor szakítok a barántőmmel, mert már nem szeretem. 23/F
2017. febr. 28. 20:30
6/13 anonim válasza:
Nálam az a helyzet, hogy én 20 éves vagyok, és még soha nem votl barátnőm, most van az első. Nem volt még szexben, orálban, csókban részem. A mostani barátnőmet is csak orálisan kényesztettem eddig. Viszont ő nem akarja csinálni nekem. Viszont van egy-két olyan lány ismerősöm, aki meg imádja csinálni a fiúnak. és rettenetesen nehéz nem félre lépni. De sajnos ha nem teszi meg huzamosabb idő után sem, akkor muszáj lesz félre lépjek, mert nekem is kijár. Mindketten szüzek vagyunk még, meg ő fiatal. Próbálom ennek betudni.
2017. febr. 28. 20:32
7/13 anonim válasza:
6# Hülye vagy kisfiam.
Mi az, hogy félre KELL lépned?? Talán valaki pisztolyt fog a fejedhez? Nem hinném! Ilyenkor lép életbe az a megoldás, hogy : szakítunk a párunkkal, ha egy alapos beszélgetés után se hajlandó változtatni.
Elég hamar ráuntál a csajodra. Valld be! Csak más lányokat is ki akarsz próbálni. Szánalom.
2017. febr. 28. 20:52
8/13 anonim válasza:
Azt hittem, hogy én leszek az egyetlen követője az egyesnek. :)
Ha lenne barátnőm, akkor is lennének lány barátaim. És mint most, akkor se csinálnék semmit. Ha szereted szerintem ez nem is kérdés.
2017. febr. 28. 21:02
9/13 anonim válasza:
Baromi egyszerű: ne találkozz azzal a nővel, se sűrűn, se ritkán, sehogy.
Fejben dől el: mit szólnál ahhoz, a a barátnőd írná ugyanezt? Szeretem a barátom, jó a szex, de van egy srác, akivel gyakran találkozom stb. stb.
Ne a farkad irányítson.
2017. febr. 28. 21:04
10/13 anonim válasza:
Hát én ugyan lány vagyok de ha én más férfi kívánnék meg az azt jelentené hogy már nem vagyok szerelmes a mostani párom a szóval mielőtt megtörténne a félrelépés inkább szakítanék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!