Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/ férfiak. Titeket mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/ férfiak. Titeket mennyire foglalkoztat az hogy esetleg elvegyétek egy lány szüzességét? Vagy mit éreztek, gondoltok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok de mindig olyan fiúra vágytam aki szűz és nem volt még barátnöje meg ilyenek. Én is az vagyok és már bánom az egész kapcsolatom borzalmas tud lenni egy olyannal összejönni akinek nem te voltál az egyetlen. Nekem megfelelési kényszerem van ezért is rossz ez így nekem. Érzékeny is vagyok lelkileg szal aki ilyen karakter mint én annak nem a legjobb olyannal összejönni aki semmilyen téren nem szűz.
2017. aug. 3. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt lehetosegem szuz lanynak elvenni, nagy megtiszteltetesnek ereztem a bizalmat, hogy nekem adta, pedig nem eletre szolo kapcsolat volt. Azota is joban vagyunk, komoly baratja van, kovetjuk egymas eletet baratkent, stb. 49/F
2017. aug. 3. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:
respekt that wahmen! -> #11
2017. aug. 3. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Énszűz vagyok, engem is megnyugtatna, ha együttbkezdhetném valakivel. De nem annyira érdekel, hogy az-e vagy sem.
2017. aug. 3. 15:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a normális férfiak számára a szüzesség elvétel inkább munka, mint élvezet.

Szó szerint addig kell húzni, izgatni a szűz lányt nyalással, pettinggel, előjátékkal, míg a behatolás fájdalmát már nem érzi az izgalomtól. Ez sok idő, sok nyalás. Én szeretek nyalni, de nem biztos, h mindenki így érez. 28F

2017. aug. 14. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!