Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő jobban élvezi a szexet bilincs (ek) ben, mint szabadon, akkor Ő most szubmisszív, mazohista, vagy mi?
sub- alárendletségek kedveli
mazo- fájdalmat élvezi
segített?
élvezi a kiszolgáltatottságot és az enyhe fájdalmat
valamennyire sub és mellette mazo is
megfelelő partnerrel ki tudja élvezni a vágyait
Mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos ;)
Pláne ha análrózsa :D
szerintem nem minden mazoban van sub vonás, de minden subban van mazo
A "paskolják a fenekét, harapdálják a mellbimbóját."
Ez a mazo vonás,
A bilincs, mozgáskorlátozás viszont a sub. Így a kettő elegyét mondanám. Inkább subnak 😊
Szubmisszív
A mazohista az aki a kegyetlen kínzásra fájdalom érzetre izgul fel
"minden subban van mazo"
ez nem teljesen igaz
én dom oldalról keresek subot, beszélgettem már jó néhánnyal és sokak egyáltalán nem vágynak fájdalomra, sem testileg, sem lelkileg
irányításra, biztonságra, figyelemre, törődésre...vágynak
szóval ezzel nem értek egyet
7# elfogadva amit írsz, szerintem a
"irányításra, biztonságra, figyelemre, törődésre...vágynak" ez a szimplán önértékelési gondokkal, koshitűséggel kűzdő lányok.
Én azt mondanám subnak, aki legalább lelki fájdalomra mentális alázásra vágyik, ami már őnmagában is szinte fizikai fájdalom, és ehhez társul a "hibákért rossz szolgálatért kapott fizikai büntetés elfogadása, igénylése, amivel "feloldozást" kap, megszabadul a rossz viselkedése bűnétől
Szeretek a szexben alárendelt lenni, a bilincset meg imádom. Szexen kívül is gyakran teszi rám a barátom, imádom amikor rajtam kattan. Kéz és lábbilincs, hogy nagyon kevés mozgást engedjen, teljesen kiszolgáltatott szeretek lenni az ágyban. Az életben határozott vagyok, lehet az ágyban ezért szeretek alárendelt lenni. Nekem a bilincs a szubmisszivitás része.
Mazochista is vagyok, szeretem átélni a fájdalmat és jó érzés, hogy akár sírva is, de kibírtam. De ahhoz több kell a bilincsnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!