Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy fogadnátok ha megtudnátok hogy egy másik fiú szerelmés belétek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 22:08
1/13 anonim válasza:
Én örülnék neki nagyon! De az se baj ha csaj:D
2/13 anonim válasza:
Heteró kategóriában?
Az egészen biztos, hogy nem lenne belőle semmi!
3/13 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Szerintem meglepődnék, de elfogadnám. Igazából mivel én úgysem akarnék tőle soha semmit heteróként, ezért előbb-utóbb biztos "keresne mást" helyettem. Ha eddig jó barátom volt, biztos furcsa lenne, és kellene egy kis idő, míg feldolgozom, de aztán nem zavarna. Ha pedig nem barátom, csak egy távoli ismerős, úgy lényegtelen. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok egy fiúba, de ez nagyon rossz. Ha elmondom neki, azal zaklatom. Ha nem mondom engem frusztrál.
2017. aug. 2. 22:19
6/13 anonim válasza:
Egyszerű a dolog
meleg? mondd el
hetero? felejtsd el
nem tudod? kockáztass vagy bánkódj
7/13 anonim válasza:
Én orulnek, foleg hogy biszex vagyok
16F
8/13 anonim válasza:
Ha helyes srác lenne aki szeret, akkor nem bánnám, sőt :)
Bár én is biszex vagyok, egy heteró srácot tuti zavarná...
9/13 anonim válasza:
Csak ne jöjjön hozzám közel... a nőket szeretem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!