Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder csak pár jó pasi dugó appja?
Van egy jó haverom,aki nagyon is jól néz ki a nők véleménye szerint és az ő tanácsára regisztráltam a Tinderre.
Neki kb heti szinten 2-3 fogása van,ami dugással végződik.
Nekem 1 hét leforgása alatt 1 matchem sem volt :/
Eddig nem tartottam magamat ronda férfinak,de ezek után úgy látszik kb helyre tett ez az app.
Mások elmondása szerint nagyon úgy látszik számomra,hogy itt kb legjobb férfiak kis százaléka dugja a nők 80-90%-át.
A nőknek tehát mindegy csak "jó" pasival dugjanak?
Szerintem a magyar társadalom sokkal konzervatívabb a nyugat-európaiakhoz képest, a Tinderen is sokan inkább komoly kapcsolatot keresnek. Meg vannak azok az idióták, akik "csak barátkoznának", de őket most hagyjuk.
Alapvetően igen, a jó megjelenésű férfiak nagyon jól szerepelnek, az átlagosak pedig pocsékul. A csúnyákat ne is említsük. Lányoknál teljesen más a helyzet, persze. Mondjuk ilyen aránybeli különbségek mellett nem csoda.
Nekem volt egy egy elég komoly barátnőm Tinderről, és azóta is van pár elég "jóféle" match-em. De egyetértek, ha nem vagy top pasi, vagy nincs nagyon nagy szerencséd, az alkalmazás nem neked való. Nekem sem, úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!