Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyenkor mit mondtok?
Figyelt kérdés
Ma délután voltam kint futni, de meleg volt szóval felső nélkül. Csomó lány beszélt, röhögcsélt miközben elfutottam előttük, és láttam, hogy engem néznek vagy más futókat. Szoktatok így kiülni a futópálya mellé és nézegetni a futókat? És ilyenkor mikről beszéltek? hogy ez hogy néz ki meg az hogy néz ki? Előre is köszi a válaszokat! :)2017. aug. 2. 20:52
1/9 Ramone válasza:
Azt hogy "vajon mennyire lehet flúgos ha így akarja magára vonni a figyelmet?"
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyen melegben ez normális, nem csak én voltam félmeztelenül.
2017. aug. 2. 20:55
4/9 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit egoista?
Szerinted, pont rajtad nevettek és rólad beszéltek :D
5/9 A kérdező kommentje:
Olvasd el még egyszer. "láttam, hogy engem néznek vagy más futókat" Nem csak magamról beszéltem, hanem általánosságban kérdeztem.
2017. aug. 2. 21:04
6/9 anonim válasza:
Ha jó tested van és félmeztelenül futsz akkor arról beszéltek, ha kicsit pufibb vagy és félmeztelenül futsz akkor arról. :D Nem nehéz kitalálni. De ez még mindig jobb mint amikor én sportmelltartóban futok, és utánam fütyülnek. :D
7/9 anonim válasza:
Én futni szoktam menni a futópályára, de lehet, hogy valaki ezzel üti el az idejét. :D
20L
8/9 anonim válasza:
Kényszerből röhögtek. Amikor valaki röhög, automatikusan, vagy éppen félelemből átveszi a másik is. Szimplán csak pszichológia. Ha egyedül lettek volna, nem röhögtek volna. Nincs min röhögniük, az egyik elkezdni, mert nincs téma, és rosszul érzi magát. Pszichológia.
9/9 anonim válasza:
Hogy miért nem tud egy vékony felsöt felvenni, minek kell mutogatnia magát.
Ennyit, mert hülye kifogás erre, hogy meleg van, mikor a focisták is poloban tplják.
Söt, nekünk a vivotáborban is beöltözve kellett lenni, mégis kibirtuk (és az nem napi egy ora futkosás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!