Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátom mekérdezte hogy nekem mekkora a méretem és utána mondta hogy kipróbálná (nevetve) azt komolyan lehet venni vagy csak húzza az agyam?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 13:40
11/18 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz hogy kipróbálná!! 100%! Persze hogy nevetve adta elő, nem mondhatta olyan komolyan mint a bíró az ítéletet!
13/18 anonim válasza:
Kipróbálná, én is így jártam.
Mondta hogy sose érdekelte mekkora a pasijainak, megkérdezte nekem mekkora és akkor mondta hogy azért erre kiváncsi lenne.
Nem bántuk meg azóta is barátok vagyunk és jó volt mert megnéztünk egymásban így olyan volt a szex is mintha barát és barátnő lennénk.
14/18 anonim válasza:
Kipróbálta volna, ha nem viselkedtél volna töketlenül.
15/18 anonim válasza:
Még jó hogy kiröhögött mikor húszat hazudtal neki.
16/18 anonim válasza:
Baxxxki, már ott egyből rá kellett volna mozdulnod. Mire vártál? Startpisztolyra?
17/18 A kérdező kommentje:
Dehogy csak 28 at hazudtam neki
2017. aug. 2. 19:24
18/18 aszlan válasza:
Hat en ki vetem volna neki.es had próbálgassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!