Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátom mekérdezte hogy nekem mekkora a méretem és utána mondta hogy kipróbálná (nevetve) azt komolyan lehet venni vagy csak húzza az agyam?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 13:40
3/18 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy a méret miatt nevetett volna ki
2017. aug. 2. 13:46
6/18 anonim válasza:
Persze, hogy nevetett, mert szégyellte, de egyébként benne lenne :)
7/18 anonim válasza:
Komolyan kell venni, hogy húzza az agyad.
8/18 anonim válasza:
Ezek szerint, akar tőled valamit!
Különben, nekem sosem jutna eszembe megkérdezni egyik barátomtól sem, hogy amúgy figyelj már, mekkora mérettel élvezteted el a barátnődet/feleségedet, attól függ kinek milyen kapcsolata van.
9/18 anonim válasza:
Valamennyire komoly ez tuti. De attól még kellhet a megfelelő pillanat.
10/18 anonim válasza:
Akkor kellett volna elővenned, hogy "tessék!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!