Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm es csak a farkam merev állapotban. Szerintetek ilyen kis farokkal lehet szexelni?
Vannak lányok akiknek a nagy fáj és akkorával mint a tiéd élveznék. Persze biztos leszenk csajok akiknek nem elég.
Személy szerint átlagosságban nekem sem lenne elég, bár már voltam 14 centis farku sráccal aki nagyon ügyesen bánt vele és mégis elég jól sikerült együttlét lett a vége. Szóval sok múlik azon is, hogy ügyesen tudod-e használni meg persze a te esetedben az is fontos, hogy pl tanulj meg jól nyalni ujjazni stb kénysztertni a csaj, hogy tudj neki jót is adni mégha a farkaddal csak kevesebbet tudsz is.
nekem 14 cm és ez is kicsi, ugyanis az átlag
16-17 cm
7-es
Szerintem a 15 cm és alatta lévők is készülhetnek.
Ha egy nő 3-4 cm-es ujjal képes magát kielégíteni, miért ne lenne elég a 12 cm? A technikád számít, nem a méreted...
Amelyik lány ezért kinevet, az egyébként sem érdemli meg, hogy egyáltalán valaki betegye neki, bár gondolom már tágabbak a hozzá hasonlóak, mint az alagút, azért várják a nagyobbat. /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!