Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm es csak a farkam merev...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm es csak a farkam merev állapotban. Szerintetek ilyen kis farokkal lehet szexelni?

Figyelt kérdés
Nem fog kinevetni egy lány ha meg látja?
2017. aug. 2. 12:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Ez a 263772992. ilyen kerdes. Legalabb lapozz vissza vagy nemtudom. Ahhh
2017. aug. 2. 12:51
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Vannak lányok akiknek a nagy fáj és akkorával mint a tiéd élveznék. Persze biztos leszenk csajok akiknek nem elég.

Személy szerint átlagosságban nekem sem lenne elég, bár már voltam 14 centis farku sráccal aki nagyon ügyesen bánt vele és mégis elég jól sikerült együttlét lett a vége. Szóval sok múlik azon is, hogy ügyesen tudod-e használni meg persze a te esetedben az is fontos, hogy pl tanulj meg jól nyalni ujjazni stb kénysztertni a csaj, hogy tudj neki jót is adni mégha a farkaddal csak kevesebbet tudsz is.

2017. aug. 2. 12:52
 3/15 anonim ***** válasza:
3%

nekem 14 cm és ez is kicsi, ugyanis az átlag

16-17 cm

2017. aug. 2. 12:56
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Eleg, mert nem a merettol elvez el a no. Nem attol jo a szex, hogy minel melyebbre nyomod...
2017. aug. 2. 12:57
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
figyelj nekem nem sokkal nagyobb mint neked és mégis van 5 éve bnőm :D
2017. aug. 2. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki megtalálja a magához illőt...
2017. aug. 2. 13:07
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát sok esélyed nincs ilyen kis mérettel. Nekem is ekkora, ezért is írtam.. Mindegyik olyan jól tudja hárítani, hogy ó biztos lesz majd olyan nő akinek ez elég XD persze. Andersen már régen meghalt. Élj a realitásokban sorstárs, és készülj fel a sok kudarcra.
2017. aug. 2. 13:10
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

7-es

Szerintem a 15 cm és alatta lévők is készülhetnek.

2017. aug. 2. 13:15
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mondod van benne valami, bár azt 15cm-t még félrenézik 17cm-nek :).. A lényeg annyi, hogy a szemükben az összes kisfarkú egy genetikai szeméthalmaz zéró maszkulin jegyekkel.
2017. aug. 2. 13:22
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

Ha egy nő 3-4 cm-es ujjal képes magát kielégíteni, miért ne lenne elég a 12 cm? A technikád számít, nem a méreted...

Amelyik lány ezért kinevet, az egyébként sem érdemli meg, hogy egyáltalán valaki betegye neki, bár gondolom már tágabbak a hozzá hasonlóak, mint az alagút, azért várják a nagyobbat. /L

2017. aug. 2. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!