Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz, vagy normális? 19/L
Figyelt kérdés
Előfordul hogy villantok kisebbet, nagyobbat nyilvános helyen. Ez nagyon elítélendő? k.vás?2017. aug. 1. 21:57
12/19 anonim válasza:
Mieet villantod? Amúgy nekem is villanthatnál vmi izgit! ;)
13/19 anonim válasza:
Szándékosan egy bizonyos kiszemeltnek, vagy csak úgy általában?
Bugyiban vagy bugyi nélkül? F.
14/19 anonim válasza:
Nekem tetszene! Naponta többször is!
15/19 Doctor Manhattan válasza:
Az, de mivel kamu, úgysem számít.
16/19 anonim válasza:
Villants valami szépet privibe :D
17/19 anonim válasza:
Nyilvános helyen nem gáz,ha ott a nyilvános wc-ben meg is rakhatlak.Nem gáz nekem,de feláll.
Jó éjt.
18/19 anonim válasza:
Nekem a cickók tetszenek, attól többet inkább meg ne villants magadból ha csak nem akarsz folytatást! Fölöslegesen ne húzz fel senkit sem, elég sok lány szatír manapság de lehet eztet izlésesen is az tetszik!
A hentesárú látványától még nem fogok jól is lakni, állj be egy sztiptíz bárba ott még kereshetsz is ezzel... 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!