Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férfi szüzességnek, , éretlenség" konnotációja míg a női szüzesség egyfajta erény?
21 éves szűz srác vagyok.
Azt vettem észre, hogy fiúként sokkal nehezebb a szűz lét ismerkedés közben , mint ugyanez a helyzet lányként.
Szerintem egy csaj ha már felhozza ismerkedéskor a szexet mint témát akkor ott nem gondolom, hogy közömbös a hangulat. Én sosem hazudtam affelől, hogy szűz lennék, büszkén vállaltam legalábbis eddig.
A lányok többsége ha megtudja, hogy szűz vagyok, fokozatosan (mintha nem akarna a lelkembe taposni) eltűnik az életemből. Először egyre kevesebbet beszélünk, utána szinte semmit.
De volt olyan is, aki kerek perec az arcomba vágta, hogy ő szűzzel nem kezd és otthagyott.
Kicsit olyan ez, mint mikor fiatalokat keresnek munkahelyre, de irreálisan sok munkatapasztalattal és persze az interjú után nem töltheti be az állást.
Pedig nem a matekfaktról megyek haza anyucihoz rövidujjú kockás ingben, SZTK keretes szemüvegben, félrenyalt hajjal szandálzokniban. Szerintem ki sem nézik belőlem, hogy szűz vagyok mert úgy gondolom ezek a lányok akkor nem álltak volna szóba velem.
Amíg a fiúknál ez a helyzet, a lányoknál a szüzesség szinte a legnagyobb erény és tisztelet övezi őket a pasik részéről. Ez egy vonzalmi tényező.
Miért van ez? Ebből az következik, hogy hazudjak ha rákérdeznek? Az jelentene áttörést? Azt érzem ez az egyetlen akadály.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kedves 6-os! Mindig megkülönböztetett figyelemmel olvasom soraidat. Most is az első bekezdés után meg mertem volna esküdni, hogy a "19L" lesz a végén.
A kérdésre röviden. Evolúciós okai vannak. Egy férfi akkor sikeres a fajfenntartásban, ha minél több helyen elszórja a magjait, bízva a nagy számok törvényében. A nő akkor sikeres, ha csak olyan géneknek ad esélyt, melyeknek hordozója bebizonyította, hogy alkalmas a szaporodásra. Azaz meg tudta hódítani, szerelembe tudta ejteni a nőt.
Ezt a törvényszerűséget átvették a vallások, s később a hagyományok is. És bár sajnos egyre halványabban, még ma is megtalálható.
Bocsi, az előbb az idő rövidsége miatt nem fejtettem ki a 6-osnak szóló üzenetemet.
Szóval, kedvesem, neked meg kellene adni a nevedet a válaszok alatt. 19 éves korodat messze túlszárnyaló életbölcsességnek vagy a birtokában, remek gondolataid vannak, és ezeket meg is tudod fogalmazni. Sokaknak sok mindent taníthatnál ezen az oldalon, ha nem rejtőznél névtelenség mögé. Ahhoz, hogy méltó legyél a figyelemre, ahhoz, hogy igazán hiteles legyél, vállalni kéne a kilétedet.
#Miquel - a 6#-os vàlaszoló vagyok. A nevem mindig látszik. Másoknak tanácsot adni nem igazán tudok, csak a véleményemet mondom el. Amúgy a való életben inkább hallgató vagyok mintsem tanácsadó - vagy aki megosztja màsokkal a mélyebb gondolatait. Én másoktól tanulnék szívesen, olyan ember véleménye, világ nézete érdekel akire felkapom a fejem tényleg érdekel amit mond.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!