Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nap múlva fogok először szexelni, ha egyszer elélvezek akkor utána ha új gumit veszek fel akkor folytathatjuk, vagy meg is kell mosni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert autóban fogunk szexelni.2017. aug. 1. 00:16
1/10 anonim válasza:
á elég kifordítani akkor spórolsz, én is így szoktam XDDDD
2/10 anonim válasza:
az ilyen emberekkel ki a jófene fekszik le könyörgöm?!
3/10 RRR válasza:
töröld le-meg,hogy az új nehogy lecsússzon
és
figyeljetek,nehogy sperma jusson bárhogy is a hüvelybe!!!!
4/10 anonim válasza:
Nem kell, persze nem árt. Vigyél valami nedves törlőt, azzal letörlöd, azt mehet a móka megint. Legalább a nő kocsija? :D
5/10 A kérdező kommentje:
Az én kocsim.
2017. aug. 1. 00:25
8/10 anonim válasza:
Lógasd ecetbe mielőtt az új gumit felhúzod szűzfiúcska..
10/10 anonim válasza:
Mosd is a farkad pihenj mert rögtön nem fog felállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!