Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mi alapján csináljátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi alapján csináljátok?

Figyelt kérdés
mik a feltételei hogy lefekszetek valakivel ? Akkor is csináljátok ha mondjuk nem néz ki jól ?Nektek ez megy erérzelem és csók nélkül is ? Fontosnak érzitek és figyeltek a lányra vagy csak kielegulni akartok ? Mennyi a legfiatalabb és legidősebb korosztaly ami szóba jöhet ? Írjatok kort is.
2017. júl. 31. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Minimum 18 Max 36

Csók az megy érzelem nélkül is.

Hát eddig nem voltam Fullos csávóval akiért döglenek a tini ribizlik nekem valahogy nem gyerebe

2017. júl. 31. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Feltételek:

-Vonzónak találjam külsőre (ha egy nőt vonzónak találok, akkor is az, ha nincs kirittyentve mint egy plázaprosti)

-Ha nem néz ki jól, azaz nekem nem tetszik külsőre, akkor nem fekszem le vele

-Már miért ne menne érzelem nélkül, amikor a külsejétől már sátrat vernek a gatyámban, pedig nem is ismerem?

-Szex alatt kinyalom, hogy elélvezzen és úgy dugom meg, hogy lehetőleg úgy is. Csak akkor tudok felszabadultan szexelni, ha tudom, hogy a csaj már elélvezett.

-Legfiatalabb...ez kényes kérdés, de talán 19, a legidősebb pedig mondjuk 45 (+1-2 év)

30/f

2017. júl. 31. 20:57
 3/9 Ramone ***** válasza:
100%

Legyen humoros, lehessen vele beszélgetni poènkodni ne legyen otthon ülő típus és ne legyen prűd...

Ezenkívül legyen valami világkèpe és ne egy üres fejű buta k*va legyen mert abból sajnos sok van... Ha ilyen nő létezik akkor hívjon fel mert feleségül veszem

És lefeküdni meg olyannak aki valahogy meg tud fogni valamivel... Nincs konkrétum csupán legyen benne valami amitől azt mondom hogy kell nekem

Tehát egy minimális érzelem kell azért ehhez is

Korosztályba meg legyen Minimum 17 maximum meg 35 :)

2017. júl. 31. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Sokszor csinálom érzelem nélkül, és általában csak a saját kielégülésem érdekel. Ez van. Kortól függetlenül jöhet bárki.

F

2017. júl. 31. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak a vonzalom nem elég. Kell közös érdeklődés, beszélgetések, bizalom. Ha lelkileg közel kerülünk egymáshoz valakivel, az már fél siker.

Kor? Jó kérdés, azért minimum 18 legyen, bár kicsi az esély, hogy ilyen fiatallal alakuljon ki bizalom, de nem kizárt. Felső határ, amíg kívánatosan néz ki, ez nincs feltétlen korhatárhoz kötve. Valakinél ez a határ már 30, valakinél 40-50.

2017. júl. 31. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Sose értettem hogy lehet valaki annyira primitív ösztönlény, hogy érzelem nélkül megdugjon valakit, nőknél pedig különösen taszít. Ezért lett vége az előző kapcsolatomnak is.

22/F

2017. aug. 1. 01:29
 7/9 anonim ***** válasza:

"Sose értettem hogy lehet valaki annyira primitív ösztönlény, hogy érzelem nélkül megdugjon valakit, nőknél pedig különösen taszít. Ezért lett vége az előző kapcsolatomnak is."

Én kérek elnézést, hogyha lehetőségem van futó kalandra egy vonzó nővel, és nem várom ki, hogy szerelmes legyek.

2017. aug. 2. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Legyen mit fogni a csajon :) megy minden nélkül :)

30/F

2017. okt. 13. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Számomra fontos, hogy legalább bizalom legyen közte és köztem, mielőtt ágyba viszem, szóval én nem fogom még a legyet is a röptébe... :)

Nyilván számít hogy én is kielégüljek, de nekem nem megy, ha a partner nem élvezi, úgyhogy azt fontosabbnak tartom.

Hát a korosztály elég tág, 18-tól felfelé, talán olyan max 50-55-ig.

A szimpátia és a bizalom a legfontosabb, de nyilván előny ha jól néz ki :)

25F

2017. okt. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!