Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tennétek, ha összejönnétek egy sráccal aki kedves, jó humorú, határozott, sármos, tudja mit akar. De hatalmas intim mérettel rendelkezik?
Figyelt kérdés
A sok jó tulajdonsága mellett lenne azért igénye szexre, viszont 20 centi feletti hosszúságú, és 5,5 cmnél vastagabb hímtaggal rendelkezne.
Ilyen mérettel nagyon nehéz normális szexuális életet élni, nők ti képesek lennétek a rendszeres szexre egy ilyen partnerrel?
2017. júl. 30. 20:28
11/13 anonim válasza:
Szerintem nekem is sok lenne,es bizonyara sajnalnam, hogy nem tudnank pl.kutya pozban szexelni,sot egy picit durvulni sem.De ne add fel...majd talalsz egy olyan not ,akinek a tied az idealis .
12/13 anonim válasza:
Nem kell tövig betolni, és akkor nem fáj az. Nekem egy husz cm-s pasi kezelgette a nunimat, de nem tolta tövig és misszionáriusban simán jó volt. Kutyában óvatosabban kellett neki, de még az anált is csináltuk néha. Persze vastag is volt neki, bár ennyire lehet, h nem.
Csak légy óvatos és lassabb, majd ha tágul a csaj menet közben, lehet már kicsit keményebben is tolni.
13/13 anonim válasza:
Elköszönnék, nekem nem kell akkora.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!