Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen gyakran szoktátok "csak" leszopni a párotok?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 19:50
1/8 anonim válasza:
Ritkán. De csak mert a "csak" napi 1 menet is ritka.
Fiatalok vagyunk, dugunk mint a nyulak :D
22L
2/8 anonim válasza:
Ritkán az oral vege általában egy kiadós szex :D
3/8 anonim válasza:
Ha napközben sokat fantáziáltam róla... és fel vagyok tüzelve... vagy azokon a napokon, amikor kedveskedni szeretnék neki...
Vagy, amikor csak megkívánom.
5/8 icu75 válasza:
Heti 1x biztosan. Amikor menstruálok akkor minding. Ezen felül sokszor így fejezzük be a szexet. (nem fogamzásgátlás miatt, hanem mert mindketten szeretjük)
6/8 anonim válasza:
Naponta-kétnaponta.
De most nem szopkodhatok, mert nincs kit. :D
21/L
7/8 anonim válasza:
Naponta többször is megtennem, ha hagyná...de nem hagyja😂 Pedig nem csinálom rosszul mert ha elkezdjuk mindig rövid időn belül elmegy tőle...es mas is elvezte..
En egyszer ejszaka egy nyilvanos utcan is le akartam kapni..azt se hagyta..:(
Pedig en nagyon szeretem csinalni
8/8 anonim válasza:
Érdekes itt a lányok mindig szorgalmasak, nekem meg sosem ilyen nő jut. Pedig imádok nyalni, szóval meg oka sem lehet... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!