Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyet zenét szoktatok "hallgatni" szex közben?
Figyelt kérdés
Kérném hogy hogy ha lehet úgy rendszerezni hogy lágyabb, romantikusabb érzéki együttlétekor mit és mikor keményebb, vadabb szex van akkor mit?2017. júl. 27. 12:25
1/12 anonim válasza:
Sosem szeretkeztünk még zenére... csak bomlasztja a hangulatot.
2/12 anonim válasza:
Közben,csak Apocaliptyca - t és hasonlóakat tudok elviselni!
3/12 anonim válasza:
Ha egy férfi felrakna nekem egy romantikus nyál zenét...nyomban otthagynám...
4/12 anonim válasza:
Semmit engem rohadtul zavar a megy valami zene, rádió vagy tv.
23 n
5/12 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha kérdésre válaszolnának!
2017. júl. 27. 12:33
6/12 anonim válasza:
Avenged sevenfold. Imádom ha szex közben ilyen zene megy
20L
7/12 anonim válasza:
deep jazz, sooth jazz, latin jazz, bob marley
8/12 anonim válasza:
deep jazz, smooth jazz, latin jazz, bob marley
9/12 anonim válasza:
Én nem szeretem szex közben a zenét, de néha kell a háttérzaj (mondjuk amikor nem vagyunk kettesben a házban). Ha így van, akkor olyan zenéket teszünk be, amit amúgy is hallgatunk. Instrumentális Jazztől a Tharsh Metalig bármi lehet, mert nem a zenére figyelek közben, hanem a partneremre.
10/12 anonim válasza:
Semmilyent. Imádom a zenét, mondhatni mindenevő vagyok ezen a téren, de nem szex közben. Szex közben a belső ritmusra kell figyelni. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!