Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mire tudtok beindulni a legjobban, ha megláttok a férfit?
igaz az illata nagyon fontos, a sítlusa, beszége, hangja, na meg ahogyan dudorodik a nacija.
ezek így mind összességében, de igazából minden! tehát haja, szeme, tekintete ...stb
Nekem elég jól kidudorodik a farmer a méretem miatt meg termetes is vagyok persze nem dagi egyáltalán és sok nőn észre veszem hogy olvadnak mikor rám néznek de volt olyan is aki majdnem elsírta magát mikor barátnőm mondta hogy ez az alsó gatya pici lesz
:D
Hármasé a mai nap!
:)
Pont ilyen vagyok.
pl pont a napokban áradoznak nálunk a lányok h az Exatlonban a Patriknak milyen királyul kirajzolódik a farka abban a piros nadrágban. és megnéztem, tényleg :) na meg Patrik eleve fullos.
nos ... mit is mondjak. azért egyszerre sokan már csak nem tévednek. ez elég erotikus látvány (na meg nem kevés fiúnak is ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!