Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mire tudtok beindulni a legjobban, ha megláttok a férfit?
Bejönnek a szakállas férfiak, nagyon szexi :D
Valamint ha számomra kellemes kölnit használ én egy jó illatra is már beindulok :D
20N
Ha meglátok egy férfit? Hát olyan még nem volt, hogy megláttam valakit, és beindultam rá.
Van persze egy híresség, aki egyszerűen annyira tökéletes, hogy berángatnám az ágyamba, pedig nem ismerem; a hangja, a mosolya, ( a csábos, meg a kisfiús is ) az arcéle, a szemei, a haja, a kezei, az alkata ( én kifejezetten a vékony srácokat kedvelem ) és a HANGJA. Hát az valami fenomenális. Persze az illat is sokat számít, de azt sajnos nem tudom. Szeretem, ha valaki mosolygós, de kellően titokzatos, visszafogott, de barátságos, esetleg csipkelődős is egy kicsit. Fontos, hogy viselkedik másokkal, legyen figyelmes, legyen véleménye a dolgokról. Ezek beindítják a fantáziámat! :D
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!