Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy is izgat, hogy apám lehetne, még így is apakomplexus?
Figyelt kérdés
Régóta izgat egy férfi, nemrég tudtam meg, hogy hány éves, simán apám lehetne, viszont még így is bejön.
Ez gáz?
2017. júl. 29. 19:01
1/9 anonim válasza:
Nem miért lenne gáz. Sohasem értettem miért kell ennyit izgulni a koron.
2/9 anonim válasza:
Ha neked tetszik, mit foglalkozol más véleményével?
3/9 anonim válasza:
Huh, nekem is egy joval idosebb ferfi tetszik, de nem zavar, ne foglalkozz massal, ha amugy minden mas passzol:)
5/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ne foglalkozz mások véleményével ha kölcsönös a vonzalom!
6/9 anonim válasza:
Soha ne érdekeljen mások véleménye ha neked tetszik! Hány évesek is vagytok? Már nem mintha számítana csak érdekel.
7/9 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy mi izgat benne.
8/9 anonim válasza:
Nem értem!
Tetszik vagy nem? Akarod vagy nem? És akkor?
Mi a francot foglalkozol másokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!