Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerősöm csaja rám mászott, de visszautasítottam?
Van egy ismerősöm,akinek a barátnője átjött hozzám,amíg ő dolgozott,mert visszaadott nekem egy pendriveot,én pedig meghívtam egy kávéra a lakásomon.
Szóval kávézás közben rámnyomult és flörtölt velem,majd odajött és finoman harapdálta a nyakam,de én megmondtam,hogy fejezze be,utána fenyegetni kezdtem,hogy elmondom a barátjának,hogy mit tett.
Végül szóltam neki,de nem hitt nekem,azt mondta,hogy a barátnője nem használná ki őt,majdnem verekedtünk,de aztán semmi nem lett,szerencsére.
Hogyan bizonyítsam neki az igazam?
Mert próbálok beszélni vele,de nem hisz nekem.
Tegnap hívtam telefonon,de kinyomta,amikor elmentem hozzá,akkor elzavart,mert jobban hisz a barátnőjének.
... masra szamitottal?
Eleve vesztes poziciobol indultal. Egy baratsag odalett. Valoszinu a csaj erre jatszott s be jott neki.
Hát ezt csak úgy tudod bizonyítani, ha ő is látja a dolgot. Ez egy kamerával, vagy egy jól elrendezett helyzettel megoldható.
De nem biztos, hogy szükség van erre. Majd szép lassan lenyugszik, kicsit most hagyd, aztán már ő maga is észreveszi az ilyeneket, kevésbé fog bízni a lányban.
Ha lenyugszik, keres. Vagy 2-3 nap múlva keresd te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!