Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek igy 2017 ben hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igy 2017 ben hány fiú az a szám akivel egy 20 éves lány lefekszik, és nem számít soknak?

Figyelt kérdés
2017. júl. 29. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
365, ha minden napra csak egy jut, az még ok.
2017. júl. 29. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
1-2.
2017. júl. 30. 01:32
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

9-es nem, mivel a pasiknál dicsőség sok lányt megdugni, mivel a nők választanak és elég jónak találták.

A lánynak csak szét kell tárnia a lábát.

2017. júl. 30. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#13 a ribizli pasik szajkózzák ezt :)
2017. júl. 30. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Na meg azok r¡bancozzák a sok palival szexelő nőket, akiknek nem jut szex.

Megy a hiszti, hogy "jaj, így könnyű, bezzeg én vért izzadok érte és semmi"

Az irigy embernél meg nem sok szánalmasabb dolog van. A Ferrari tulaját is utálják és lehordják mindennek. Mert nekik sose lesz ;)

Kérdező: Nincs olyan, hogy sok.

2017. júl. 30. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Én még csak nem is voltam olyan sok lánnyal, 4-5-el attól függ hogy számoljuk. De ti biztos ribik vagytok 10 fölötti számmal és próbáljátok magatoknak bemesélni, hogy nem.

Jogod van ribbanckodni, de azt ne várd el a társadalomtól, hogy jó képet vágjon hozzá, mert nem fog.

Az meg látszik, hogy fogalmad sincs milyen nehéz férfiként csak szexkapcsolatot szerezni.

2017. júl. 30. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
61%

"Az meg látszik, hogy fogalmad sincs milyen nehéz férfiként csak szexkapcsolatot szerezni." => Dehogynem, tudom, ugyanezt mondom, hogy sok palinak szenvedés lyukat találni, és mivel egy nőnek könnyebb fa$zt fogni, azt le kell hordani. Persze, hogy megy a köpködés arra, akinek könnyű, utálni kell, akinek több jut... Na ez a szánalmas.

Engem a társadalom nem érdekel. Fogalmazzunk úgy, hogy ugyanolyan jogunk van szexelni. És ahhoz, hogy te pl szexelj kapcsolat nélkül, ahhoz szükség van olyan nőre, aki ehhez partner. Magyarul addig nem kéne ócsárolni, r¡bancozni egy nőt se, amíg a te igényeidnek tesz éppen eleget. Különben lyuk nélkül maradnál...

(Igaz, vannak, akik bár szeretnének dugni kapcsolat nélkül, mégse sikerül. Sőt, van, akinek kapcsolatban sem. Na ők utálkoznak, pofáznak a leghangosabban. Pont a saját sikertelenségük miatt, mert frusztráltak.)

2017. júl. 30. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!