Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy nő, ha a párjának korai magömlése van?
Azon túl, hogy nem rója fel és megértő, kedves, mit tehet a párkapcsolat női fele, hogy segítsen a párjának? Hogyan lehet ezt a problémát megoldani?
Én eleinte arra gondoltam, elég lesz, ha mindig csak megértést tanúsítok és kedvesen fordulok hozzá, de úgy tűnik, ez nem elég.
Pár hónapja vagyunk együtt, és nem mondom, hogy a kapcsolat rovására menne a dolog, meg azért vannak hosszabban tartó alkalmak is, de azért jó lenne megoldani valahogyan ezt...
Néhány percig bírja. Néha, elég ritkán előfordul azért, hogy bírja tovább, de az az erősen általános, hogy pár perc sajnos. Utána szokott lenni második menet és az jó is (bár akkor meg ő nem szokott elmenni, szóval...), de azért ez sem megoldás szerintem, nem is mindig van rá alkalom vagy energia, ráadásul ő tökre röstelli magát emiatt, nyilván ez is tovább ront a dolgon, rástresszel.
Nem akarok órákig szexelni, de azért, ha bírná egy 20 percig legalább, az jó lenne.
Én meg ráadásul kicsit nehezebben is megyek el általában (de azért szokott sikerülni), és én is rástresszelek így a dolgokra.
Megcsalni nem tervezem, de köszönöm a hasznos tanácsot.
Annak meg köszi, aki tudott értelmesen reagálni. :)
Hát, nem igazán szokott szájjal kényeztetni, igazából nem is igazán szeretem és úgy aztán pláne nem tudok elmenni. Illetve nem is arról van szó, hogy sokáig legyen bennem, de azért jó lenne, ha nem csak két percig lenne. Hadd ne kelljen már ezt elmagyaráznom. :) A kérdésem sem igazán arról szól, hogy hogyan lehetne kikerülni a korai magömlés megoldásának kérdését, hanem hogy női félként hogyan tudok segíteni ezen.
Semmi bajom nincs a pettinggel, orális szexszel, de ennél azért nagyobb igényem van nekem is.
Mindegy, igazából ilyen kérdésre itt pont nem kapok választ, talán egy orvos többet tudna mondani. Inkább női felek tapasztalataira lettem volna kíváncsi most, vagy egy kis biztatásra, de nem számít, túl sokat vártam az oldaltól. Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára.
Egyébként pont ma is az volt, amit mondtál, ő foglalkozott velem, aztán valószínűleg azt hitte, elmentem (nem mondtam, hogy nem, meg tényleg nem is szoktam felróni, mert egyébként, amíg tart, addig oltári jó, és ez is jó volt végül is), aztán volt szex, elment 2 perc alatt és kész. Kicsit rosszul esett, hogy azt hitte, elmentem, de most mondtam volna, hogy nem? Áh, mindegy. Valahol ez szerintem az én hibám is, hogy pl most se mentem el, pedig amíg ő foglalkozott velem, az volt legalább 20 perc. De szex közben tényleg könnyebb elélveznem, csak hát akkor az is tarthatna 20 percig...
Egyébként még azért csiszolódunk egymáshoz, hátha még egy kis idővel javul a helyzet. Mert nagyon szeretem, ő is engem, ez sokat segít.
Csak a gyakorlás segíthet, sajnos hogy csak most tudtam meg a titkot... Elmonjam
A csajon múlik minden, egy hónap alatt be lehet gyakorolni
Azt mondod, másodszorra jó, elég sokáig bírja. Akkor mi a baj? Belátom, hogy lehetne tökéletesebb, pl. elélvezhetnétek együtt. De ha nem, az nem tragédia, sokkal jobb, mintha kielégületlen maradsz.
A legjobb gyógymód, ha a férfi tudja, hogy ki tudja elégíteni a nőt. Az megadja azt a biztonságérzetet, ami azután elvezet a kitartás képességéhez.
Ne aggódj, ha másodszorra a párodnak már nincs orgazmusa. Többet számít neki, hogy neked meglett.
És soha ne csapd be azzal, hogy színlelsz. Magadnak keresed azzal a bajt. De amikor sikerül (a második menetben), akkor intézd úgy, hogy nagyon lássa, most sikerült.
Sok türelmet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!