Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy nő, ha a párjának korai magömlése van?
Azon túl, hogy nem rója fel és megértő, kedves, mit tehet a párkapcsolat női fele, hogy segítsen a párjának? Hogyan lehet ezt a problémát megoldani?
Én eleinte arra gondoltam, elég lesz, ha mindig csak megértést tanúsítok és kedvesen fordulok hozzá, de úgy tűnik, ez nem elég.
Pár hónapja vagyunk együtt, és nem mondom, hogy a kapcsolat rovására menne a dolog, meg azért vannak hosszabban tartó alkalmak is, de azért jó lenne megoldani valahogyan ezt...
Ellehet esetleg hajolni....
31/f
Hajolni?
Ezt, légy oly kedves, fejtsd már ki nekem.
Gyakoribb szex szokott segíteni
Hány perces meneteket szeretnél egyébként kb?
Csodálatos válaszok, most sem csalódtam a gyakoriban! :D
Mennyire korai? Rögtön elélvez, miután beteszi, vagy bírja 1-2 percig, esetleg már azelőtt elélvez? Nekem hál'istennek nincs korai magömlésem, de amikor hamar a csúcsra értem, és még nem akartam elélvezni, szóltam, hogy mi a helyzet, kivettem és addig máshogy (kézzel, nyelvvel) kényeztettem a barátnőm. Utána már tovább bírtam. Próbáljátok ki, hátha. Vagy második menet? Akkor már gondolom, tovább bírja. Vagy az már sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!