Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szőrtelenítetek a segglyukatok körül? Ebbe a melegbe nem szokott beizzadni?
Én természetesen le szoktam borotválni, nekem ez tök alap dolog. :) Illetve mostanában gyantáztatom kozmetikusnál, így sokkal tovább tart a simaság. :)
A beizzadásra pedig a legjobb fazon a tanga, mert a pántján kívül nem melegít, jobban szellőzik a fenekem. Én már évek óta csak tangát hordok, nagyon bevált nekem. :) Csajoknak is bejön. :)
F
Igen, szoktam. De nem csak nyáron, egyszerűen higiéniai okokból. A szex felér egy testmozgással :D így lényegében szőrös és szőrtelen területeken is izzadni fogsz, lényegében testtájéktól függetlenül. Alsógatyában érdekes lehet csinálni :P De egyébként igen, az alsógatya, mint akár póló, zokni vagy bármi más: nyilván vizes lehet cselekménytől függetlenül.
#15 Nálam a higiénia kiterjed mindenhova, egész testre értve, illetve környezetre is... nem tudom, hogy emiatt miért is lenne bárki homo... ja és milyen ördögi kör??? Miért is lenne sűrűbb??? Linkelnél ezzel kapcsolatban bármiféle hiteles információt? Ha majd elkezdenél kopaszodni, akkor ajánlom csak NEKED a borotva rendszeres használatát :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!