Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés
Minden reggel korán a vonaton beül elém egy pár. Kb 25-26 évesek lehetnek nem tudom. A lényeg az hogy a csaj már télen kezdte a dolgot. A pasi mindig az utolsó megálló elött elmegy a mosdóba. A csaj meg télen mindig felállt velem szembe áll és ügy tűrte be a pulcsiját a gatyájába hogy kigombolta a farmert hogy látszódjon a bugyija és gyengéd simogatásokkal betűrte a pulcsiját majd mint aki jól végezte dolgát leült és várta a pasiját. Most hogy bejött a jó idő szoknyába van és ezeken az új vonatokon van egy kis radiátor lenn és ha elmegy a pasi mindig felcsapja a lábát hogy belátást nyerhessek a bugyijához és ma reggel már bugyi se volt rajta. Nem panaszkodok mert tetszik a látvány legalább nem alszok el de nekem van barátnőm és szeretem. És már meg is mondtam neki de nem foglakozik vele! Vajon azt akarja hogy megdugjam vagy mit? 22F

2017. júl. 28. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Erre most komolyan nekünk kell válaszolni? Szerinted miért csinálja?!? :D
2017. júl. 28. 17:07
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha neki van barátja nekem meg barátnőm akkor gondolhatja hogy nem fogom megdugni nem?
2017. júl. 28. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ezek 3-ast akarnak veletek, vagy párcserés dolgot, nem igaz hogy a gyerek folyton ugyan abban az időben megy ki hugyozni, a csaj meg villant...
2017. júl. 28. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig de kb 1 órás az út az meg egész idő alatt szlopálja a kólát nekem is ki kéne mennem hugyozni 1,5 lityó kóla után xD am egyedül járok a csajom még nem is látták csak a csajnak jeleztem finoman hogy van csajom!
2017. júl. 28. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
De ezek szerint a csajt nem érdekli ezek szerint. De nem rossz dolog ez a vonatozás... múltkor én is olyan csajjal szemezgettem... akkora melleket, majd kibuggyant neki és szép arca volt kimondottan, többször összeakadt vele a tekintetem... kissé húsos csaj, de az a fajta aki seggre hízik...
2017. júl. 28. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
én már megraktam volna ugy hogy a pasija elhagyta volna ha meglátta volna mekkora tág lyukat hagytam magam utánn :DDDDD xDDD
2017. júl. 28. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű, hogy ez felhívás keringőre. De ha nem akarsz semmit (amit jól teszel) akkor egész egyszerűen ülj máshova. Elég hosszú egy vonat,már majdcsak találsz helyet. Ha oda is leülnek, akkor úgy menj, hogy amikor már úton van a vnat akkor ülsz el. Így már tuti nem követnek.
2017. júl. 28. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg.
2017. júl. 28. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor a nunit is láttad?
2017. aug. 7. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!