Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a dagadt nőkre bukik, az azért teszi, mert azok kifejezetten az ideálja, vagy azért, mert a vékony lányok nem állnak vele szóba?
Én a testtömeg-index "normál" kategóriájának a felső határát súrolom, úgyhogy engem is lehet dagadtnak mondani. Bár én sportolok is, és az izom nehezebb, szóval... nem tudom.
Szerintem az utóbbi állítás az igaz az esetek 80%-ában.
De vannak olyanok, akiket ez indít be, plusz ha meg van a közös téma, meg a lánynak a kisugárzása stb. Szerencsére én megtalálom a közös hangot az emberekkel, így nem vagyok magányos, Valamint az alkatom is szerencsés, mert homokóra.
Engem mindig vonzottam a duci, husi lányok/nők, akiket a haverok már kevésbé néznek meg... Szeretem ha van mit markolászni, nem tudom miért ez nem tudatos dolog, ezért szép a világ, nem vagyunk (még annyira) egyformák, mint a gépek.
Viszont ugyan így bejön az átlagos vagy majdnem vékonynak mondható nő is...
Úgy érzem, hogy az összkép a lényeg, amiben a kisugárzásnak nagy szerepe van.
"Szóval, aki a vékony lányokra bukik, azért teszi, mert a dagadt nők nem állnak vele szóba?"
-->Ez így ahogy van szamárság. A mai kor nőideálja egyértelműen a vékony lányok, meg még azok, akiken "van mit fogni" de dagadt nők alapvetően nem tartoznak a közkedvelt női típus közé. Ha valaki az utcán végigmegy egy 170 cm magas, 55 kg-os lánnyal, senki sem lepődik meg, de ha mondjuk egy pacák oldalán egy 165 cm-es 102 kg-os nő van, azt még lehet, hogy a háta mögött ki is röhögik.
De most egyéni véleményeket várok, hogy azok, akiknek bejönnek a dagadt nők, miért vannak velük. Azért mert alapból a női ideálljuk vagy kényszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!