Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak is van szakadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak is van szakadt cigányprosti fétise?

Figyelt kérdés

Nagyon felizgat hogy pl az út szélén vagy utcán álló fiatal, vékony de kissé szakadt csajokat kis pénzért megkaphatom. Rögtön azt kezdjük ami engem tényleg érdekel és gyakran még a lány hozzáállása is kedves és szimpatikus.

Sokkal jobb élmény egy ilyen program mint pl. egy randi egy "normális" lánnyal az összes színészkedéssel, megjátszással és majomkodással együtt.

Nőktől nem várom hogy megértsék, de ne kezdjenek hőbörögni ha nem tetszik a téma.

Huszon F

2017. júl. 27. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk a leírás alapján ez nem tűnik fétisnek.
2017. júl. 27. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Ebben szerintem téged a dolog könnyű, egyszerű, biztos mivolta vonz. Safe sex, némi fertőzésveszéllyel.:D
2017. júl. 27. 21:34
 3/12 A kérdező kommentje:

1

lehet hogy nem a fétis a jó szó erre.

Ez az amiért nagyon odavagyok, örülten tetszenek a fiatal cigánycsajok. Bár igaz hogy csak szexuális tárgyként tekintek rájuk.

2017. júl. 27. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:
De még mennyire!
2017. júl. 27. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyenem. De nem kell, hogy prosti legyen, elég az is, ha cigánylány.
2017. júl. 27. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint a csajoknál a néger pasi-mánia?

Mint pl nálam?

2017. júl. 27. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Előző igen.
2017. júl. 27. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy kevés a néger pasi...:(

A sulimba is csak egy jár.

Tervben van, hogy legalább egyszer szexelek vele. Annyira közvetlen.

Ti konnyebb helyzetben vagytok. Az orszag tele van cigánnyal.

2017. júl. 27. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Hat én inkább fiatal lányoknak adnék lóvét egy kos kézi munkáért, de nem jelentkezik nálam senki..
2017. júl. 27. 23:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem az izgatna, hogy egy olyan cigàny csaj akiről azt gondolom nem lehet semmi, mert màshova tartozunk belevisz a dologba...
2017. júl. 28. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!