Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a kis pénisz valamilyen büntetés az Istentől/Sorstól/Bármitől, hogy ne tudjunk örömet okozni másoknak?
Tudom, hogy a szexben nem csak a pénisszel lehet másoknak örömet okozni, mégis egy elég nagy hiányosságnak tapasztalom, hogy behatolással sosem tudnak elmenni a barátnőim.
Az életem összes többi területén teljes mértékben kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Bármikor elérek bármit, amire vágyom. Tanulékony vagyok, tudom, hogy meg tudom majd teremteni magamnak az anyagi jólétet és érzelmi területen sem érzek magamban hiányosságot, csodás barátaim vannak, fantasztikus egészségnek örvendek, szóval boldog vagyok.
De amikor le kell vennem a nadrágot minden sötétbe borul, mert csalódást okozok. Kezdem úgy érezni, hogy mivel minden más területen boldog vagyok ezért csak, hogy legyen valami rossz is, az élet ezen a téren foszt meg valamitől.
Már nem merek belevágni új kapcsolatba, mert tudom, hogy amint jön a szex, csalódást okozok.
Szerintem ez genetika. A legjobb barátnőm járt egy majdnem 2méteres férfivel akinek kb 6-8cm volt. Szerinted mennyire lepődött meg?
El kell fogadd, ezen sajnos nem tudsz változtatni. Nekünk nőknek könnyű. Nem tetszett a mellem? Megcsináltattam. Később kitágul a hüvelyem (nem biztos akkor van hüvelyszűkítő műtét. A péniszeden sokat nem tudsz növelni sajnos. Ha nem szoksz hozzá akkor a nő észreveszi hogy stresszes vagy és úgy még rosszabb lesz.
Ezek szerint vér péniszed van. Ne aggódj, nyugalmi állapotban normális a 2cm is. A 12 simán jó, a legtöbb nőnek, olvass utána, nem akarok regényt írni.
Tudod edzeni is! Úgy egy-két centit rá tudsz dobni.
Szőrtelenítés = optikai tuning.
Nekünk a kedvenc játékunk hogy alig dugom be, csak a makkomat "pattingatom" a hüvelybemenetnél, a párom nagyon élvezi. Ehhez pl csak 5 cm-es farok kell. A 10 bőven elég.
- Borotváld le teljesen
- A lapos has sokat jelent ám vizuálisan!! Ha van kis pocak, diétázd le!!
Genetika, meg erre rájön még esetleg, hogy ha túlsúlyos az ember akkor ott a környéken felhalmozódó zsírszövet az eltakarja a pénisz tövét, és attól az rövidebbnek látszik, mint amekkora lehetne, ha vékonyabb az ember.
Mindenesetre a 12 centi ugyan átlag alatti, de nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!