Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szólnak a fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólnak a fiúk orális szexnél élvezés előtt? Már több fiúval is előfordult.

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én nem bántok senkit h tapasztalatlan én is voltam tényleg segiteni akarok. A hangadáson kivűl a következőkből tudni hogy mindjárt elmegy: megfeszül a hímvessző kőkemény lesz, a herék érezhetően összehúzódnak és megfeszül az összes izom a testében. Amúgy mondd neki h szóljon előtte. Ha nem teszi akkor suttyó bunkó döntsd el vele akarsz e lenni.
2017. júl. 27. 20:16
 12/21 anonim ***** válasza:

8-as: mert töketlen vagy.

Ha nem akar szájba élvezést akkor takarodjon el.

Mit olyan nagy dolog ez ?

2017. júl. 27. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Tisztázd le velük, hogy téged zavar ha a szádba megy, és szóljanak előtte.

Egyébként én is érzem a páromon ha már közel van:) Figyeld jobban te is a partnered.

2017. júl. 27. 21:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha engedi szájba, akkor is szólok előtte, nehogy félre nyeljen !
2017. júl. 27. 21:32
 15/21 anonim ***** válasza:
mivel nem alkalmi partnerem van, így nála nyilván tudom előre,nem is várom el ezért hogy szóljon,előre beszéljétek meg hogy szóljon, ha így sem, akkor valószínüleg egy nagy tahó, többet nem kell vele próbálkozni
2017. júl. 27. 22:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem az udvarlóm szeretnè ha a számba mehetne,de èn nem szeretnèm. Mindig szól mikor megy el,aranyos ès örülök,hogy nem erőlteti.
2017. júl. 27. 22:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert állati ösztönök hajtják őket.
2017. júl. 28. 10:06
 18/21 Doctor Manhattan ***** válasza:
Mert vedd észre.
2017. júl. 28. 14:11
 19/21 anonim ***** válasza:
A jövö generáció...degeneráció.
2017. júl. 28. 15:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem a barátom az elsőnél szólt, hogy el fog menni, gondolom hogy legyen időm eldönteni hova élvezzen, és hogy ne lepjen meg nagyon. Már az elsőnél lenyeltem, nem tudom, valahogy ki akartam próbálni, le akartam nyelni. Azóta már nem szól, mert egyrészt érzem, másrészt úgyis mindig lenyelem, szeretem az ízét, és amúgy is így a legegyszerűbb.

Kérd meg hogy szóljon előtte

2017. júl. 29. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!