Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi csak nagyon nehezen megy el, és akkor is csak akkor, ha nagyon erősen és keményen érik ingerek a far. Kát, az mitől lehet?
Kénytelen volt, ha tőled/általad nem tudott elmenni.
Szállj le kicsit a magaslóról és próbáld meg megismerni a párodat.
Ne csak magadat istenítsd, hogy eddig jó volt amit csináltál másnak, neki meg nem...nem minden ember egyforma.
Ha a párodnak is ilyen fennhangon beszélsz, nem csoda, hogy nem beszél neked a vágyairól.
Én xarosztalak le ismeretlenül is, mert veled van a baj. (Hacsak nem a párod szégyenlős és tapasztalatlan, de mivel nem ő írta ki a kérdést... nálad sejtem a bajt.)
Nyilván nem mondja, hogy rosszul csinálod, mert nem akar megbántani.
De akkor is veled van a baj, vagy, hogy ő nem tudja magát elengedni még melletted, ha nagyon friss a kapcsolat.
Össze kell szoknotok és jobban megismerni egymást, utána már nem lesz gond.
Hidd el, tapasztalatból mondom.
Akárkivel van a baj, akkor se xarozhatsz le valakit.
Ha meg annyira nem felelek meg neki esetleg, és beszélni se akar róla, akkor meg nem kell járni. Bár továbbra is visszautasítom, hogy egyedül az én nyakamba tedd a dolgot, mindenhez 2 ember kell. Nincs olyan, hogy csak az egyik a hibás.
Tapasztalatlan lehetsz és még nagyon fiatal lehetsz...de előbb utóbb belátod, hogy nem rossz szándékból írtam, amit írtam.
De, majd rájössz magad is.
Egyetértek a 68%-sal.
Nincs ezzel baj, ezen nem kell megsértődni. Gyakorlat teszi a mestert.
Fedezzétek fel egymást, hangolódjatok egymásra és lassanként, élvezni fogjátok egymást és tudni fogjátok, hogy mi a legnagyobb öröm a másiknak.
Beszélgessetek, mondd el neki te is a vágyaidat, mondjuk borozgatás közben, cirógassátok egymást...vagy, ha gáznak érzed, vezessétek egymást rá kézzel, simogatással, apró csókokkal.
Nem borozgat..
Múltkor este fölvetettem, hogy borozgassunk kicsit, a válasza az volt hogy nem.
Fölvetettem, hogy menjünk el valamerre, a válasza: késő van.
Akkor itt nem csak a szeretkezéssel van a baj, hanem a kapcsolat alatt is rezeg a léc, nem?
Mióta vagytok együtt? Korotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!