Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elmondta h crossdresser (szeret nőnek öltözni). Nem igazán tudom, mit csináljak most?
Én ezt, nem tudnám elfogadni.
Megérteném, hogy ő ilyen... folytassa csak, de keressen olyan társat, akit ez nem zavarna, mert én ezzel nem tudnék együtt élni.
Hogy te mit csinálsz? El tudod-e fogadni?...Azt, neked kell eldönteni.
Ahogy látom mostanában az utcán, a legtöbb mai fiú az...
Női kivágott nyakú blútban járnak, kint van a kis csupasz mellük..
Keress egy férfit.
Azt nem fogom tudni megmondani, hogy mit csináljál, de például azt megtehetnéd, hogy leírod nekünk, miről van szó.
1. Egy nőkhöz vonzódó heteró férfiről, akinek őrült mód fétise a női ruha - egészségére
2. Egy MTF transzneműről - ez esetben meg nem értem mért pont most 2017.júl.25.13:52-kor lett ez probléma, gondolom, már ötéves korában is világosan látszott, hogy nem olyan a lelkivilága, mint a többi fiúnak...
hetero és amúgy nem érzi magát nőnek. ez tuti.
csak időnként szereti kirpóbálni milyen női ruhába bújni. meg sminkelni stb, szóval, nőnek kinézni teljesen. legalábbis ezt mondta.
azt nem tudom, h mennyire van ennek jelentősége a szexben. mondjam-e neki, h szex közben beöltözhet nőnek. esetleg én öltöztessem-e be. mondta amúgy, h kisminkelhetném, mert nem tudja magát elég ügyesen. de ennél többről nem beszéltünk
engem nagyon meglepett a dolog még nem tudom hova tegyem. azért is nem kérdezgettem ki. egyrészt nem akarok ettől elzárkózni mert sztem nem a világvége és mindenkinek van vmi furcsasága. de közben meg nem biztos h akarom látni nőnek öltözve ill. h még én öltöztessem esetleg még szexeljünk is úgy. lehet h nem izgatna úgy fel. de lehet h vicces lenne v épp szexi. ez a bajom, h nem tudom mire számítsak.
a másik amit nem tudok h esetleg mi van ha nőnek öltözve akar kijönni az utcára velem. ez játéknak, viccből sztem jó (a gimiben csináltak ilyet a fiúk), de mondjuk minden héten ezt csinálni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!