Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom lábfétises, én is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom lábfétises, én is az lettem?

Figyelt kérdés
Először mikor szóbahozta nem tudtam megemészteni kb., mert az előző barátom pont az ellentéte volt, sosem volt ilyenben részem testközelből. Elsőre nem is engedtem neki azt se, hogy a lábamhoz érjen. Aztán azt már igen, hogy simogassa, masszírozza. De csak mert neki jó, meg stb. Nagyon vágyott arra, hogy nyalogatassa, szopogathassa, amit nem engedtem neki, de egyszer csak elkezdte puszilgatni, és végül nyalogatás lett belőle. És annyira jó érzés volt, hogy teljesen benedvesedtem tőle. De közben meg undorítónak találom. Mégis folyton erre tudok csak gondolni, és már a gondolat is beindít, hogy nyalogatja a talpam, mert olyan jó érzés. Viszont tényleg ahogy belegondolok kicsit elkap a hányinger, és még egy kicsit előtte is szégyellem, pedig neki erős lábfétise van. Amúgy neki a gyengéje az izzadt/kicsit koszos láb, amitől meg nekem TÉNYLEG hányingerem van. Nem tudom most mit csináljak?

2017. júl. 24. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nincs ezzel baj, én is lábfétises csajszi vagyok.
2017. júl. 24. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre szoktam mondani, a lányoknak fogalmuk sincs, hogy mire vágynak, - úgy kell megtanítani nekik.
2017. júl. 24. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de ekkora marhaságot, hogy nem engeded, hogy hozzá érjen a lábadhoz, vagy megpuszilja. Most miért nem mindegy, hogy hol kényeztet, szeretget? Ilyen ostoba előítéleteket... Most miért ne érhetne hozzá egy lányhoz a párja akárhol, tetőtől talpig? Komolyan mondom, ennél nagyobb butaságot nem hallottam.
2017. júl. 24. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Valszeg azért mert 1 jó nagy kamu kérdés...
2017. júl. 24. 17:20
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Miért és attól nincs hányinger hogy a pasi kínyálja a nőnek a seggét?
2017. júl. 24. 17:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu kérdés?

És szerintem írtam, hogy az elején nem engedtem. A kérdés nem erre irányul. Lehet, hogy szerinted hülyeség, de én viszont nem vagyok megelégedve a lábaimmal, azt hittem csúnyák, főleg egy lábimádónak biztos nem tetszenek. Nem így van, de akkor így gondoltam.

2017. júl. 24. 18:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha szeret téged, akkor elfogad, téged is, meg a lábadat is olyannak, amilyen.
2017. júl. 24. 18:53
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Bárcsak több ilyen nő lenne...:)
2017. júl. 24. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az izzadt/koszos labra valo izgulast en sem ertem, de ha teged izgat h foglalkozik a labaddal, akkor inkabb fogadd el, hogy ez az eletetek resze, es ne tagadj, mert az semmi jora nem vezet.
2017. júl. 24. 19:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki kivel hál olyanná vál. Amúgy ez nem is olyan perverz.
2017. júl. 24. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!