Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőiesebbé válnak a lányok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőiesebbé válnak a lányok, ha rendszeres nemi életet élnek? Nagyobb mellek, szebb popsi, simább bőr stb.

Figyelt kérdés

2017. júl. 24. 08:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kiegyensúlyozottabbá mindenképp, a bőrre jó hatással van a sperma. 😛
2017. júl. 24. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as! Ezzel az állításoddal vitatkoznék, nem lenne szabad általánosítanod! Pont a minap került szóba az önbizalom kérdése a barátnőimmel. S érdekes módon ők, akik kapcsolatban vannak, vagy voltak már, tehát van tapasztalatuk bőven, pont ők küzdenek komplexusokkal, és önbizalomhiánnyal, s én meg, akinek az égvilágon semmi tapasztalata nincsen ilyen téren a legmagabiztosabb, és legközvetlenebb lány vagyok az ismeretségi körben, pedig megjegyzem, nem vagyunk már 18 évesek. Persze lehet, hogy akadnak olyan lányok, akik egy párkapcsolatból nyerik az önbizalmukat, de azért ez nem egy örökérvényű recept, egyszerűen csak jóban kell lennünk önmagunkkal, s akkor magunktól is ragyogunk mindenfajta erőfeszítés nélkül. :D
2017. júl. 24. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Magyar nők többsége, pont nem mosolygós, és kiegyensúlyozott, csak szépek s ennyi.
2017. júl. 24. 16:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Inkább akkor ha boldogak
2017. júl. 24. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Basszus:D ezen én is agyaltam. Esküszöm mióta a barátommal vagyok, nagyobb a mellem, pedig 24 vagyok... jó, eddig se volt kicsi, de valahogy szebb. A bőröm kitisztult, és én komolyan úgy néztem, mintha a szám is vastagabb lenne XD visszanéztem régi képeket, és valahogy tényleg. Nem nagyon, csak én veszem észre. Annyi változott, hogy korábban soha nem mentem el, mióta vele vagyok pedig rendszeresen elmegyek hüvelyi úton. Ki tudja, van-e köze, vagy véletlen, nem is gondolkoztam rajta:D

Viszont azóta sokkal többen megnéznek, mint előtte.

2017. aug. 12. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!