Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfinek hogyan lehet természetes, hogy egyedül élnek?
Néha irigylem azokat akik így jól elvannak.
Akiket nem kínoz az hogy nincs kivel megosztani az élet dolgait, és az hogy este egyedül fekszik, reggel egyedül kel.
Éltem már együtt nővel, többször is, a végére mindegyik elviselhetetlen fúria lett és egyik sem akart szexelni (mondjuk amekkorára híztak, nem is volt hozzájuk már gusztusom). Kösz, erre nincs szükségem. Eleget néztek madárnak.
Az elején akarnak csak bizonyítani a lányok, akkor adnak bele apait-anyait a szexbe. Na nekem csak akkor kellenek.
15 éve így élek, számomra teljesen természetes. A magam ura vagyok minden tekintetben. Igaz én mosogatok és mosok magamra, viszont az idők során sikerült megtanulni a konyhában is otthonosan mozogni, így még a kajákra sincs panasz, szeretek velük kísérletezni.
Van egy kutyám, őszintén, sokkal többre értékelem mint egy emberi társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!