Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek szexre alkalmas pasik?
Hát, biztos velem van a gond, neten ismerkedtem szexkapcsolat céljából, egyértelműen csak kölcsönös szimpátia alapján, lehetőleg "hosszútávon", mert nem akarok egyikről másikra mászni.
Nem várok el semmi extrát, rendelkezzen alap intelligenciával, lehessen 2 menet között valamiről beszélgetni, legyen szexuális kultúrája, tehát előny ha tapasztalt de még ez sem feltétel. Alapjáraton mackós pasik jönnek be, de igazából a kisugárzás a legfontosabb tehát mindegy mekkora a bicepsze és nem kell kockás hasa legyen, ha működik a kémia akkor szuper minden. Viszont tartsuk tiszteletben egymás privát szféráját, ne legyünk ismerősök Facebookon, stb. Ehhez képest ahogy megtudták a teljes nevem, azonnal megkerestek Facebookon, az, hogy ne írjanak állandóan, kizárt. Idegesít az állandó pittyegés, de mintha ők nem dolgoznanak, képes 0-24ben írogatni, az főleg kicsapja a biztosítékot mikor meg akarják mondani, hogy mit csináljak. És az állandó kép-küldözgetés is zavaró, tekintve hogy nem fogok idegeneknek intim képeket küldeni, és ha szabadnapom van, nem fotózkodassal akarom tölteni, mert mondjuk főzök-mosok-takaritok, tehát van jobb dolgom. Meg amúgy sem fotóalbum akarok lenni hanem hús-vér nő, heti 2x. Aztán ha túl vagyunk a kezdetleges bizalmatlanságon, és x ideje működik a viszony, akkor lehet huncut fotókról meg egyebekről beszélgetni.
What?
Nekem az a kérdésem miért nem lehet szexre alkalmas nőket találni.
Érdekes hogy ugyanaz a problémám mint neked.
Merre laksz?
Nem egyszerü a helyzet.
Én dominans nőt keresek alkalmi kapcsolatra, és ugyanabba a 3 kategóriába futok bele. 1: nem használ írásjeleket, valami buta putriszökevény lehet, itt rögtön be is fejezem velük.
2: full profi a leírt dolgok alapján, mint egy igazi profi domina, de találkozni 2 het beszélgetes után se lehet, vagy eltünik.
3: önbizalomhiányos szexéhes lányok, akik nem tudják mi az a bdsm, sajat ötletük nics, de ha én írok valamit az belefér nekik, csak valaki vegre dugja már meg őket.
És én akár még szexmentesen is szolgálnek nöt, de így se könnyű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!