Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi élvezi egyáltalán a szexet, aki nem akar "elmenni"? Vagy ezt miért csinálja?
Mert nem követed itt a gyik szexuális kategóriàt rendesen.
Minimum 1,5 óràs meneteket nyomnak le itt a sràcok. 40-45 perc előjàték, óra szex, majd 30 perc utójàték. Még az is lehet, hogy köztes jàték is van ami ugyszint vagy 30 perc lehet.
És persze a fiúk mind 20+ os.
Màrmint nem az életkoruk :D
Én sosem tartottam vissza a magömlést.
Tapasztalataim:
30 éves kor alatt: 1. menet, után pár perc szünet, majd 2. menet.
40 éves kor felett: Egyetlen menet, de az vagy rövid, vagy nagyon hosszú és a magömlés egyre gyakrabban elmarad. Ha az első néhány percben nem megyek el, akkor a makkom elzsibbad és egyre nehezebben megyek el. Sokszor én is inkább abbahagyom, nem csak a feleségem kívánja már a végét. Ő is arra szokott panaszkodni, hogy elzsibbadt, már a nunusa.
47 évesen: Az utóbbi 3 szeretkezés magömlés nélkül telt. Jó volt amúgy, csak a finálé elmaradt.
tegnap 13:55
Van hogy 3-4 órás van hogy 6 de átlagban 40-60 perc. Ezalatt az asszony kb 4-10x megy el attól függően hogy én mikor akarok beszállni. Tegnap pl kb 30 perces volt és ő 3x ment el én 1x mert azután nekem regenerációs idő kell. De jó volt. Ha nem akartam volna elmenni és vállalom hogy addig dugom míg totálisan tocsog a nedvektől és úgy kitágul hogy hatszor akkora is lazán beleférne akkor sokszor ment volna el. Ezzel ugye csak az lett volna a baj hogy akkor már annyira nedves és tág hogy már nekem semmi stimuláció nem lenne a pózok 80%-ában és csak hason fekve, vagy gyorsan döngetve tudnék elmenni ami a fizikai igénybevétel miatt erősen csökkentené az élvezeti értékét a dolognak, mert a szex kevésbé jó ha sportfoglalkozás lesz belőle. Amúgy az a 30 perc lassan és élvezettel kéjjel sokkal szebb és jobb érzés mint maga az elélvezés, ami után az egész izgalmi állapotot elvágják és már csak az érzelmi rész és az esztétikai rész marad. Magyarul tetszik a másik teste emiatt megy a simogatás és az érzelmek miatt az ölelkezés de olyankor a test már nem éhes, így a nemi vág kis időre megszűnik.
Szóval ha neked fáj v nem megy akkor ne spórold meg a nőgyógyászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!