Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek izgalmas vagy taszító, ha egy srác le tudja magát cumizni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 21:12
1/17 anonim válasza:
Nekem sikerult ezt csinalni...alig 13 centis a farkam...es dagadt vagyok.Meg a szamba is belement :D
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, meg lehet csinálni, ezért kérdezem a lányokat, hogy mi erről a véleményük. 😊
2017. júl. 22. 21:14
3/17 anonim válasza:
Hat azokra a valaszokra en is kivancsi vagyok teso :)
5/17 A kérdező kommentje:
Azért megnéznél egyszer egy ilyet, valld be. 😊
2017. júl. 22. 21:28
6/17 anonim válasza:
Megneznem, de csak erdekessegbol. Nekem nem jonne be. Azert vagyok, hogy az ilyen dolgokat en csinaljam es ne o.
18/L
7/17 anonim válasza:
Sajnos, láttam ilyet. Azóta a hányinger kerülget. Sorry, de szerintem kevés lány lesz rá vevő.
8/17 anonim válasza:
Én is le szoktam magam cumizni, és eddig minden barátnőmnek megmutattam, és mindnek tetszett. Senki sem fújolt közülük, érdeklődve figyelték. :) Izgató volt nekik is. :)
9/17 anonim válasza:
Én is le tudom magam, vágyam, hogy egy lánnyal együtt nyalogatjuk, közben a szánk is összeér. :3 :$ 18f
10/17 anonim válasza:
Utolsó, nekem ez megvolt, nagyon izgató amikor együtt szopjuk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!