Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm rám szólt: "szívem vegyél már fel valamit" miért zavarja, hogy meztelen vagyok?
baromi meleg van, lezuhanyzom naponta legalább kétszer, és kimondottan nem is vagyok izzadós.. mi baja van, hogy a lakásban meztelen vagyok? ő is egy lenge kis ruhában van.. bugyi nélkül. miért lenne jobb nekem is, ha pólóban lennék? :D
érti ezt valaki?!?
Szexelni is tré dolog a kanapén úgy,hogy nem tesztek magatok alá törölközőt,pl.
Más meg oda ül le,ha vendégeskedik nálatok.
Egyébként,nem biztos,hogy egész nap a himbilimbidet akarja nézegetni..:)
Én se szeretem ha egész nap meztelenkedig úgy a nap végére már nem lesz kívánatos számomra.
Én is lenge ruciban vagyok bugyi nélkül párom boxerban. Imádom ahogy a kerek fenekére feszül :)
Aludni meztelenül szoktunk.
Nem tudom.. én ahogy terülök fordulok mindig felhúzom a szoknyáját és alányúlok :D
Arra nem is gondoltam, hogy így ne lennék neki kívánatos a nap végére..
kerlek ne haragudj meg a velemenyemert, de sztem te
egy ilyen kis mitugrasz fiuka vagy 16-7 eves ertelmi szinvonalon, idiota viselkedessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!