Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud elélvezni orálisan a párom? L20
Igen... első jól írja.
Hiába juttatod orgazmus közeli állapotba...valami még hiányzik.
Vagy a tempón, vagy a technikán változtatni kell, vagy esetleg plusz ingereket belevinni...
Nem tudom, hogy hogyan csinálod neki...
De bele tudsz vinni (ha még nem tennéd) + simogatást...vagy használd kezed/szád egyszerre
Pl.
- a zacskót vagy a gát környékét simogatni az egyik kezeddel, a másikkal vered a farkát, a nyelveddel meg körözöl a makkon és közben szépen aprókat szívsz is rajta és ütemesen mozgatod a szád...
- ne válts gyakran módszert, mert mire eljutna az orgazmusig, te meg elfáradsz vagy technikát módosítasz, akkor hirtelen megszakítod az ingert...és kezdheted elölről...
tudom miről beszélsz, pasiként válaszolok.
van olyan mikor télleg eszméletlen finom a nő szája, egy hétig szophatna, azt is ugyanugy élvezném, de sosem mennék el tőle mert hiányzik az az intenziv inger ami orgazmushoz vezet.. próbálj olyat h erősebben fogod kézzel, a makkját finoman dörzsöld a nyelvedhez, stb :)
Előfodul. Nekem is volt hogy 20-30 percen keresztül szoptak, de nem sikerült attól elmenni, ki kellett vernem, már elnézést.
Pedig jól csinálta a csaj, csak épp akkor hagyott abba valamit mikor már majdnem elélveztem tőle, de akkor "technkikát váltott" én meg nem mertem rászólni, mert nem vagyok egy parancsolgatós típus. Meg hálás voltam hogy a szájában vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!