Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők (30-40), ti kiprobalnátok a szexet egy huszoneveiben járó férfival?
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 21:48
11/20 anonim válasza:
7es ha gondolod adok egy kellemes szívmasszázst :3
23F (kanos mint állat)
12/20 anonim válasza:
34 vagyok. Múlt hétvégén dugtam egy 48 éves nővel. (illetve egy erotikus és intim kétszemélyes orgia volt)
13/20 anonim válasza:
En kiprobalnam idősebb nővel.
22/F
14/20 anonim válasza:
Komolyan van aki beveszi hogy egyáltalán nők írnak? Az egyik még úgy is írta hogy 30 vok (Egy 30 éves nem fog így írni xDDDD),ami egy 8-10 éves szint kb. Kérdező,itt csak trollok vannak max : D De adok neked egy értelmes választ. Van aki kipróbálna és van aki egyáltalán nem. Ennyi.
15/20 anonim válasza:
-tam. De nehogymá' kitaláljátok, hogy egy 30-40 éves nő idős, baccuskulcs! Fél lábbal a sírban, mi?:-)
17/20 anonim válasza:
Nem, sosem bírtam a fiatalabb pasikat :-)
18/20 anonim válasza:
Idősebb nők????
33 vagyok, de veled már nem dugnék az elszósod miatt.
Méghogy idősebb nők...
20/20 anonim válasza:
Mindenkinek muszáj belekötnie a kérdésbe. Mégis, mit kellett volna írnia, fiatalabb nők, vagy mit? Huszonéveshez képest a 30-40 éves idősebb. Még csak nem is azt írta, hogy idős, hanem idősebb. A 18 éves is idősebb 17 évesnél.
Minden túlérzékeny ide jár félreértelmezni a kérdéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!