Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kipróbálnátok a kettős behatolást? Ha igen, miért lenne izgató nektek?
Nekem szerintem elég lenne majd egy f#ok. Nem izgat a többes digidugi.
19/L
Két pasival tuti nem! Viszont ha a barátom a puncimba és egy dildo a popsimba menne abban talán benne lennék:)
22L
érdekes az én párom meg éppen a két pasisat tudná elképzelni, dildóval nem akarja sehogy sem.
Két pasival, mikor be van izgulva és folyik az árral, akkor kipróbálná, hogy milyen az, hogy teljesen kitöltik, teljesen megadja magát, teljesen magukévá teszik. Akár egy harmadikat is kipróbálna orállal.
Persze ez most csak fantázia, nem keresi a szituációt, de kinézem belőle, hogy ha jönni a lehetőség és kellően beindulna, akkor kipróbálná.
Ha belegondol az ember, van benne valami izgató, hogy egyszerre három pasit elégítesz ki és teljesen odaadod a tested, hogy élvezkedjenek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!