Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Értitek ezt van valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értitek ezt van valaki a témában mert én már csak a fejem vakarom?

Figyelt kérdés

Tehát Párommal már 3. éve együtt vagyunk most megismert egy srácot egy netes játékban.

kb 1 hét ismeretség után benyögi hogy belé szerelmes lett engem meg már nem úgy szeret (persze értem én hogy a szerelem elmúlik). de folyton a nyamvadt "karmával" jön hogy feladata van igy meg ugy ezért nemképes velem lefeküdni viszont az orál meg nem zavarja de engem nem enged "oda"nyúlni mert "ezzel megsértené a lelkét". beszélgettem vele de mindig aztmondja nemtud dönteni kettőnk közt és hogy idő kell neki na és itt kaptam fel a vizet mert ez a srác venezuelában lakik..... és azon munkálkodik h idehozza. tanácsokat várok mert én tehetetlen vagyok. tulajdonképp egy vad idegen miatt "nélkülöz" megad minden szeretetet meg törődést de az 1 szex nem megy neki.

Nagyon szeretem a párom és nem szeretném elveszíteni. 3év mégiscsak 3év

2017. júl. 21. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát van baj bőven fejben a párodnál! Venezuela? Egy hét akármilyen ismeretség? MENEKÜLJ!!!
2017. júl. 21. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kell mindennek bedőlni, az a Venezuela lehet, hogy a szomszéd utcában van, a kedvesed meg rádúnt. Sajnos a szerelem két emberen együttesen múlik, Te, egyedül semmit nem tehetsz.
2017. júl. 21. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy, hogy egy ilyen másik hülyéhez ragaszkodsz? :)
2017. júl. 21. 20:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát igen :3 tudom hogy bolond vagyok. de hát akkoris szeretem mert megfogott.

Nem a szomszéd utca az a venezuela mert tudom kiről van szó. tényleg ott lakik.

épp ezaz hogy felém már csak szeretetet táplál ezt meg is mondta. aztmondta szeretne mindkettőnkel lenni. ha nem akarna már dobott volna. ő szerinte "velem lezárult a feladata" énmeg rohadtul nemtudom ezt elfogadni.

2017. júl. 21. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Karma, venezuelai pasi, stb... Ez tényleg egy idióta. Engedd el, legyen boldog a venezuelaival. :) Mi tudott ebben a tyúkban megfogni?
2017. júl. 21. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez besz@rás. Akkorát röhögtem rajta, de rájöttem, hogy komolyan gondolod.

3 év az 0. A Balaton 18000 éves, a Földről nem is beszélve. Most ezt nem gúnyolódva mondom, de az általános iskola 8 éves, a gimi meg négy. Magyarul: inkább most hagyd ott, mert el fogsz vesztegetni egy csomó időt. És a 10 év az már 10 év. A csajod ennél okosabb már nem lesz, ez a spájz, vagy izé... kamra, karma meg csak rosszabbodik. Aki egy virtuális személyre lecserél téged, azt a diliházba kéne zárni. És most komolyan, webcam masztiznak, téged meg lepippant? Vagy mi?

Tényleg jó tanács: ha tíéd a kecó, akkor most pakoltasd össze a cuccát és irány a Liszt Ferenc reptér 2A terminál, az esti frankfurti gépet még eléri, onnan meg biztos megy gép Caracasba, csak vissza ne jöjjön. Ha meg az övé, akkor hívd fel anyukádat, haverodat, tedódst

2017. júl. 21. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ez besz@rás. Akkorát röhögtem rajta, de rájöttem, hogy komolyan gondolod.

3 év az 0. A Balaton 18000 éves, a Földről nem is beszélve. Most ezt nem gúnyolódva mondom, de az általános iskola 8 éves, a gimi meg négy. Magyarul: inkább most hagyd ott, mert el fogsz vesztegetni egy csomó időt. És a 10 év az már 10 év. A csajod ennél okosabb már nem lesz, ez a spájz, vagy izé... kamra, karma meg csak rosszabbodik. Aki egy virtuális személyre lecserél téged, azt a diliházba kéne zárni. És most komolyan, webcam masztiznak, téged meg lepippant? Vagy mi??

Tényleg jó tanács: ha tíéd a kecó, akkor most pakoltasd össze a cuccát és irány a Liszt Ferenc reptér 2A terminál, az esti frankfurti gépet még eléri, onnan meg biztos megy gép Caracasba, csak vissza ne jöjjön. Ha meg az övé, akkor hívd fel anyukádat, haverodat, tesódat stb, hogy mától egy pár napig ott alszol és 5 petc múlva ott vagy.

A csajt meg örökre töröld ki a telefonodból, életedből, fotókat, plüssmacit a kukába!

Ha vele maradsz, megérdemled.

2017. júl. 21. 20:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Ezen már énis gondolkoztam. valószinűleg ennek itt a vége.

nem webcam masztiznak csak beszélgetnek. ja multkor lepippantott de a szexbe nem megy bele mert az "bántja" a lelkét.

2017. júl. 21. 21:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem saját lakás. albérlet akkor megyek amikor akarok.
2017. júl. 21. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Komám akkor csak egyet tanácsolhatok. Ha áll a cerka akkor sz*pasd meg, közbe meg keresd az új csajod.
2017. júl. 21. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!