Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexualitás témában mennyi az átlag életkor itt?
A kiegészítésbe beleírhattam volna:
Ha mindenki nem nélkül leírná, hogy mennyi idős, az jó lenne.
én 20 vagyok
minél több válasz annál jobban be tudod saccolni az átlag életkort
Én 34.
De szerintem az átlagéletkor max. 22 lehet.
Sok tini nem tudja értelmezni azt a piros betűs feliratot, hogy
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Én 45 leszek. Beszélgettem 12, 14 éves lányokkal épp úgy mint 20-21 gyel, de volt már 35 éves is.
A 6ossal annyiban nem értek egyet, hogy a 18alattiaknak is lehet bőven értelemes, jogos kérdésük! És hol máshol kérdezném meg? Otthon? Kevesen vannak akik a szüleikkel tudnak erről beszélni. Az iskolában a tanáraiktól? Hogy menjen oda egy tanárhoz orgazmusod problémval, vagy akár nemi identitásossal, plne terhes kérdéssel, nemi betegséggel? Mi lesz ha a tanár is elítéli!? Rossz osztályzat?....
Az osztálytársaikkal, barátnőikkel beszéljenek? Akik sokszorr kevesebbet tudnak , csak nagyobb a szájuk?
Akkor már inkább itt! És remélem, hogy ki tudják magukban szűrni, ki ad hasznos tanácsot, és ki nem.
Persze érthető a 18as karika. Törvényileg kötelező! Hisz milyen már, hogy egy kislányt foglalkoztasson a szexualitás?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!