Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 évesen mekkora az ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen mekkora az ideális hossz ott lenn?

Figyelt kérdés
Nekem 16 cm, szerintem az nem sok.

2017. máj. 6. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Nincs ideális hossz.13-16cm az átlag.
2017. máj. 6. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Ez pont normális, az áltagnál kicsit nagyobb is, a lényeg, hogy jól néz-e ki és hogy jól használod-e.
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Hát minimum 18 cm kellett volna behazudni, akkor elhinném a 14-et, de így... Ezt már puncinak hívják, barátom :s
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem minden ember farka abbahagyja növekedést kamasz korban még. Én vonalzóztam magam régóta és kb ilyen 15-16 éves korom óta nem nőtt a farkam.

Nekem 17 cm

23/f

2017. máj. 6. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
1 cm :DD Jobb ha hajnyíróval "tartod karban" xD ja hogy a kobrahosszról van szó? tökmind1.. 16-17 cm ideális méret, mert se nem túl nagy (ne okozzon fájdalmat) se nem túl kicsi (ne csússzon ki állandóan). A lényeg, hogy jó merev legyen és kemény és ne durranjon el idő előtt. Hapi vagyok, szal homo erectusok kíméljenek, mert hetero vagyok :D és az is maradok. no homo
2017. máj. 6. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy bánsz vele, meg a nővel. :D
2017. máj. 6. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahány éves vagy,
2017. máj. 6. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó kérdező: szóval ha valaki 30 éves akk 30 centi az átlag :,D. Amugy a 16 centi az teljesen átlag. Nekem is kb annyi. Max 1-1,5 centivel nagyobb már nem tom bisztosra.
2017. máj. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!