Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megvetnétek azt a pasit, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvetnétek azt a pasit, aki az üres lakását nem pénzért, hanem szexért adná ki egy lánynak?

Figyelt kérdés
Hasonlón gondolkodom, üresen áll a lakás már kb 2 hónapja, normális bérlőkkel eddig mindig problémám volt. Szerencsére nincs szükségem arra az extra bevételre, viszont jelenleg nincs párkapcsolatom sem.

2017. júl. 21. 12:54
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
65%
Havi 1 alkalom? Na tudod... az azért drága dugás lenne. Inkább heti egy.
2017. júl. 21. 13:42
 12/59 anonim ***** válasza:
31%

Heti egy ugyanazzal a nővel, aki gyakorlatilag pénzbe kerül?

Mert akkor jobban jár anyagilag, ha a lányt feleségül veszi a lakást meg kiadja.

Szerintem add ki a lakást egy dolgozó férfinek a pénzből meg vehetsz akár szexet is, ha arra van igényed.

2017. júl. 21. 13:57
 13/59 anonim ***** válasza:
35%
Jó nagy ribi lehet az aki ilyenbe belemegy. De sok boldogságot!!
2017. júl. 21. 14:03
 14/59 anonim ***** válasza:
78%

Én meg tudom érteni ha valaki belemenne ilyenbe.

Képzeljeték van olyan élethelyzet, amikor az ember rászorul dolgokra.

Nekem megfordult már a fejemben ez a lehetőség. Itthon megőrülök.

2017. júl. 21. 14:09
 15/59 anonim ***** válasza:
86%
Biztos van ,aki belemenne. Szerintem inkabb ez,minthogy az utcan aludjon,vagy tobb idegennel szexeljen mondjuk a lakberre valoert.
2017. júl. 21. 14:45
 16/59 anonim ***** válasza:
9%
Azt remélem tudod, hogy ez bűncselekmény. De csináld csak. Reméljük Vácra kerülsz, ott szeretik az ilyeneket. Nem véletlenül hívják Szerelemháznak. :)
2017. júl. 21. 16:02
 17/59 kovpet ***** válasza:
77%
# 16: Miért is bűncselekmény?
2017. júl. 21. 16:12
 18/59 anonim ***** válasza:
60%
Nem, teljesen érthető. Van, akinek ez jól jön. Én is gondolkodtam már ilyenen,persze nem mindegy, hogy néz ki a férfi és a lakás, mennyi szex stb...N
2017. júl. 21. 16:41
 19/59 A kérdező kommentje:

Úgy látom, elég megosztó lett a kérdésem, bár szerintem ez így van jól, azokat is megértem, akik elítélnek, a "nyomor vámszedőjének" tartanak.

Nem vagyok az:) Normális és korrekt pasinak tartanak és igyekszem majd az is lenni. A technikai, lebonyolításbeli kérdéseket még nem tudom, azt gondolom, minden két (felnőtt) emberen múlik majd. De ha esetleg tudtuk tanácsot adni, szívesen fogadom:)

2017. júl. 21. 20:04
 20/59 anonim ***** válasza:
27%

Írnám a 14/15/18-as hozzászolónak és a többi hasonló gondolkodású embernek, hogy szánalmasak vagytok és helyettetek is szégyellem magam. Voltam már utcán, de sose keféltem pénzért. Ennyit rólatok.

20/L

2017. júl. 22. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!