Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer kipróbálom a prosti munkát akkor menyire nehéz abba hagyni?
nem akarok örökre prosti lenni csak most van lehetöségem h dologozzak ismerösökkel nem örülök neki de most ez van
ha egyszer elkezdem nehéz kikerülni most csak pár hétig csinlnám
Simán abba lehet hagyni.
Én is csináltam 2-3 hónapig . de lett egy párom aki igazából vendég lett volna.. Azóta nem csinálom hogy megismertem ennek lassan 3 éve
23 N
ha privát vagy, saját lakás és satöbbi, nincs strici, akkor bármikor kiszállhatsz.
Viszont sokszor azért nem szállnak ki, mert ezt megismerik, tudják, hogy hoz a konyhára pénzt és úgy érzik csak ehhez értenek.
Viszont ha jön egy olyan ügyfél, aki 50+, büdös kanszagú, látszik, hogy azért megy hozzád, mert még bottal sem érnének hozzá a nők és olyan fárasztó a dumája, hogy nem csodálkozol, hogy fizet bármiért, akkor átgondolod, hogy ez e a te szakmád...
szerintem elég szomorú hogy valaki ebbe gondolkodik
komolyan azt akarod hogy ápolatlan igénytelen emberek dugjanak némi apróért??
többnyire aki jol néz ki és igényes nem jár prostihoz
ki tudja kitől mit kapnál el... szerintem nem ér anyit
lehet aránylag jól keresnél vele.. de milyen áron??
ha munka kell találsz, éhen biztos nem halnál és legalább nem a tested árulnád
és csak maga a tudat is hogy ebből éltél el kísérne életed végéig
szerintem gondold át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!