Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok, ha 6 év kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha 6 év kapcsolat után kiderülne, hogy a barátnőtök megjátssza az orgazmust?

Figyelt kérdés

Első barátnőtök, nagyon jó színésznő... Soha nem tudott elèlvezni veletek, kb fél-1 év után kezdte megjátszani, azóta folyamatosan minden alkalommal.

Mi a vélemènyetek?

(huszonéves korosztály, és nem lényeg, hogy én melyik fél vagyok, ne erre menjen ki légyszi a kérdés)

2017. júl. 20. 22:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Esetleg szexuálpszichologus?
2017. júl. 21. 09:27
 22/27 anonim ***** válasza:

Akkor mégegyszer:

Nem normális dolog!

Orvos!!!!@

2017. júl. 21. 09:59
 23/27 anonim ***** válasza:

1: azt mondanám, hogy nagyon béna a pasi, ha nem veszi észre ennyi idő után.

2: az én párom is kapcsolatunk elején 1-2szer megjátszotta, hogy úgy érezzem, nekem az jó, de nagyon nem tetszett nekem

3: miért nem tud leülni az ilyen és felnőttként átbeszélni ezt? Miért kell hazudni ezzel?

2017. júl. 21. 10:57
 24/27 anonim ***** válasza:

Te vagy a nő, ez egyértelmű.

És nekem nem férne bele, mert hazudsz és esélyt sem adsz, hogy tudjak változtatni, hogy mindkettőnknek jó legyen.

33ffi

2017. júl. 21. 11:38
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne bántsátok, hogy nem tud elmenni. Csak az érzi ezt, hogy milyen frusztráló, aki küzdött ilyen problémával. Én nagyon sokáig képtelen voltam elélvezni szex közben, előtt vagy után, kizárólag akkor ment, ha egyedül voltam és masztiztam. Most 34 évesen már sikerül férfival is, igaz rá kell segítenem az örömömre kézzel , de ez engem már egy kicsit sem zavar, hiszen végre összejön partnerrel is. Viszont soha senkit nem tévesztettem meg, nem játszottam orgazmust, s el sem hagytak emiatt. Próbálkoztak azért szorgosan. Ennek ellenére viszont imadtam a szexet, kívántam is mindig, azzal soha nem volt gond. Igenis lehet élvezni orgazmus nélkül is, tehát hülyeség az a kérdés, hogy akkor minek szexel az ilyen, ha úgysem élvez el.
2017. júl. 23. 14:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele! A kommunikációnál nincs jobb gyógyír vele! Illetve beszélgessetek arról, mi esne jól neki, mit un, mit ne csinálj, és inkább hogyan.Segíthet is neked, és akkor könnyebben fog menni a dolog! :) Beszéljetek! 25/F
2017. júl. 23. 14:11
 27/27 anonim ***** válasza:

Sok pasit nem is érdekli hogy a lány elélvez vagy sem.

Én is sajnos ilyen voltam régen csak a saját magam élvezete hajtott.

Utólag visszagondolva nem is tudom hogy jó volt neki-e vagy sem pedig évekig voltunk együtt.

(Nem vagyok erre büszke)

De én nem mondanám neki meg ha már ennyi éve nem tud róla én kiakadnék.

A közelében sem vagy az orgazmusnak?

Nem esik jól amikor nyalja a puncid vagy amikor szexeltek?

Semmi érzés?

2017. júl. 23. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!