Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha 6 év kapcsolat után kiderülne, hogy a barátnőtök megjátssza az orgazmust?
Első barátnőtök, nagyon jó színésznő... Soha nem tudott elèlvezni veletek, kb fél-1 év után kezdte megjátszani, azóta folyamatosan minden alkalommal.
Mi a vélemènyetek?
(huszonéves korosztály, és nem lényeg, hogy én melyik fél vagyok, ne erre menjen ki légyszi a kérdés)
Akkor mégegyszer:
Nem normális dolog!
Orvos!!!!@
1: azt mondanám, hogy nagyon béna a pasi, ha nem veszi észre ennyi idő után.
2: az én párom is kapcsolatunk elején 1-2szer megjátszotta, hogy úgy érezzem, nekem az jó, de nagyon nem tetszett nekem
3: miért nem tud leülni az ilyen és felnőttként átbeszélni ezt? Miért kell hazudni ezzel?
Te vagy a nő, ez egyértelmű.
És nekem nem férne bele, mert hazudsz és esélyt sem adsz, hogy tudjak változtatni, hogy mindkettőnknek jó legyen.
33ffi
Sok pasit nem is érdekli hogy a lány elélvez vagy sem.
Én is sajnos ilyen voltam régen csak a saját magam élvezete hajtott.
Utólag visszagondolva nem is tudom hogy jó volt neki-e vagy sem pedig évekig voltunk együtt.
(Nem vagyok erre büszke)
De én nem mondanám neki meg ha már ennyi éve nem tud róla én kiakadnék.
A közelében sem vagy az orgazmusnak?
Nem esik jól amikor nyalja a puncid vagy amikor szexeltek?
Semmi érzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!