Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok, ha 6 év kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha 6 év kapcsolat után kiderülne, hogy a barátnőtök megjátssza az orgazmust?

Figyelt kérdés

Első barátnőtök, nagyon jó színésznő... Soha nem tudott elèlvezni veletek, kb fél-1 év után kezdte megjátszani, azóta folyamatosan minden alkalommal.

Mi a vélemènyetek?

(huszonéves korosztály, és nem lényeg, hogy én melyik fél vagyok, ne erre menjen ki légyszi a kérdés)

2017. júl. 20. 22:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

Elképesztő, hogy manapság ennyire nem műkődik a kommunikáció két ember között..

Lehet dúrva leszek, de én szakítanék, ha ebbe nem vagy egyenes, akkor okkal gondolhatja, hogy másban sem..

2017. júl. 20. 22:54
 12/27 A kérdező kommentje:
A lány soha nem tudott elmenni, még "magával" sem. Azért kezdte megjátszani, mert korábbi kapcsolata ment már rá erre, és keztek itt is jönni hosszabb idő után a jelek, hogy a pasi nem bírja már sokáig azzal a tudattal, hogy nem tudja kielégíteni a barátnőjèt.
2017. júl. 20. 23:06
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Beszélhetsz E/1-ben nénnye, tudjuk, hogy te vagy a lány.
2017. júl. 20. 23:07
 14/27 A kérdező kommentje:
13-as lényegtelen a kérdező neme, az meg hogy te mit vélsz bizonyosnak, nekem mindegy :)
2017. júl. 20. 23:10
 15/27 anonim ***** válasza:

Fordított esetben neked hogy esne, ha a pasit nem tudnád kielégíteni, gondolom szarul..

Akkor beszélj vele őszintén, hogy féltél, hogy rámegy a kapcsolatotok, de ezt már rég meg kellett volna beszéllnetek, nem kellett volna ennyi évig elhúzni

11-es voltam

22/N

2017. júl. 20. 23:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát bizony ott repülne a csészealj. Csészével együtt :D
2017. júl. 21. 01:58
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

Egy hat éves kapcsolatot nem kell szétbarmolni emiatt.

Meg kell próbálni örömöt okozni a lánynak.

Együtt, közös erővel, közös próbálkozásokkal.

Én megértem a lány álláspontját, és a pasi helyében azon lennék, hogy segítsek ezt megoldani.

Épp elég baj a csajnak, hogy soha nem volt kielégülve. Emiatt lehet frusztrált is. Nem csesztetném pasijaként.

Oké, hogy buta volt a csaj, nem így kellett volna megoldani, de egy fiatal, tapasztalatlan csajszi nem is tudja, mit kezdjen ezzel a dologgal, hogy kezelje.

Megtörtént, ha szeretitek egymást, akkor oldjátok meg a problémát.

Nem kell egyből menekülőre fogni.

Nem gondolom, hogy ez a "hazugsága" felérne valami durva megcsalásos példával. Ez pont az a fajta kamu, amit meg lehet bocsátani.

2017. júl. 21. 06:50
 18/27 anonim ***** válasza:
35%

Lepontozhatsz, ahogy tetted, de a véleményem nem változik.

Hogy lehetsz annyira igénytelen, hogy ennyi év alatt nem szántatok időt rá kitapasztalni, mi az, amitől el tudsz menni?

Nem minden nőnek van hüvelyi orgazmusa, de másképp is meg lehet oldani.

Normális, egészséges ember nem is tudna így élni, mint te...

2017. júl. 21. 07:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a lány SEHOGY, masztival sem tud elmenni. Nem az, hogy hüvelyi nincs, csiklói se. Bár magát a szexet élvezi, és nem frusztrált, az orgazmusnak soha nem volt a közelèben.
2017. júl. 21. 09:21
 20/27 A kérdező kommentje:
(egyébként nem pontoztam se le, se fel senkit)
2017. júl. 21. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!